neta.a 20.07.06, 14:05 prosze o odpowiedz a jesli test ciazowy wyszedl pozytywnie tyle ze ta druga kreseczka jest jasniejsza,bledsza czy to i tak jest oznaka ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beja26 Re: Wynik testu ciążowego 01.08.06, 10:39 Zazwyczaj na ulotce testu ciążowego napisane jest, ze nawet w przypadku jasniejszej drugij kreski wynik jest pozytywny. Ja radze tobie powtórzyc test ciązowy (najlepiej zrób test innej firmy niz ten pierwszy) ale prawdopodobnie wynik będzie pozytywny i udac sie do lekarza. Moje geratulacje!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia1980 Re: Wynik testu ciążowego 01.08.06, 10:44 ja test ciązowy (taki apteczny) powtarzałam 3 razy przez 3 kolejne dni. na poczatku druga kreska była blada a w ciagu kolejnych dni stawała sie coraz ciemniejsza. wiec jasniejsza kreska moze byc oznaka ciązy. pozdrawiam Ewelina Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa.pl Re: Wynik testu ciążowego 01.08.06, 10:48 a co w przypadku jak 2 kreska pojawia sie po paru godz? czy isc sladem ulotki i nie przejmowac sie (napisane ze po 15 min nie odczytywac juz wyniku) czy uwazac ze jednak wyszedl pozytywnie? z tego co wiem pare dziewczyn tak mialo ze ujrzały 2 kreske po paru godz na tym samym tescie i byly w ciazy... @ za 5 dni - moze jakos wytrzymam nie jest łatwo Odpowiedz Link Zgłoś
ma6769 Re: Wynik testu ciążowego 01.08.06, 10:57 Jezlei @ jest za 5 dni to znaczy ze test zrobilas za wczesnie. Odpowiedz Link Zgłoś