kleofas21 24.03.08, 12:11 lece z nimi do hurgada czy ktos moze cos o nich napisac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
msmimm Re: Amc kto z nimi lecial 24.03.08, 12:23 lecielismy w grudniu,polecamy jest posilek (moze nie najlepszy ale akceptowalny)i porownujac np z naszym rodzimym centralwingsem lepsze samoloty Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Amc kto z nimi lecial 24.03.08, 12:25 6 razy leciałem AMC i złego słowa nie powiem, linia jak linia. Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Amc kto z nimi lecial 24.03.08, 13:45 Pociesz , się tym , że najgorszy samolot z floty tej linii , którą lata Tui , rozbił sie w Stambule bez ofiar w ludziach / sic !!!!! / i chyba go do dziś nie wyremontowali , więc z konieczności musisz leciec nowoczesnymi samolotami , bo jak pisali forumowicze takie ta linia posiada , oprócz tego wspomnianego wyżej .. pzdr deo Odpowiedz Link Zgłoś
elsalvador1 Re: Amc kto z nimi lecial 24.03.08, 13:51 Powiem szczerze,dla mnie to bez znaczenia jakie linie.Jest to tak niewielka "czasówka",że niema co sobie głowy zawracać tym.Fakt,jeśli są to początkowe loty,zawsze jest o co pytać więc żadnych zastrzeżeń nie stwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
karuzela100 Re: Amc kto z nimi lecial 24.03.08, 13:43 tylko plusy od czasu @wylądowania@ w turcji ich klamota mc więc spoko bez stresu miłego lotu ;) Karuzela100 Odpowiedz Link Zgłoś
cameltravel Re: Amc kto z nimi lecial 24.03.08, 15:28 w porównaniu np do Air Italii - nawet ten MC był rewelacyjny :d powaga :D w lutym ostro panikowałam owszem puszczona nam film - INWAZJA :D dano jeśc itd ale okno, monitor, i fotele - ledwo sie kupy trzymały :D Ewa PS w maju lece AMC - chyba już 3 raz - no panic - just relax Odpowiedz Link Zgłoś
ka_ja1 Re: Amc kto z nimi lecial 24.03.08, 15:33 Witam! leciałam 2 razy AMC i chiciaż nie cierpie latać jakos przezyła i nawet miło wspominam.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś