Dodaj do ulubionych

PROŚBA O POMOC !!!

29.07.06, 13:23
Witam !!!
Jestem w 8tc. i okazało się, że mam macicę dwurożną, a dziecko znajduje się w
jednej z części-prawej. Do tej pory byłam u gin. w przychodni ale teraz
wydaje mi się, że to za mało wolałabym jakiegoś dobego fachowca, który też na
miejscu robi usg, bo jak pokozałam Pani doktor w przychodni moje zdjęcie to
ja jej musiałam na nim pokazywać tę moją wadę. Proszę jak znacie kogoś
dobrego i możecie polecić to bardzo dziękuję i proszę od razu o adres i nr
tel. DZIĘKI !!!
Obserwuj wątek
    • dodkowska wawa 29.07.06, 13:26
      w takiej sytułacji polecam ci roszkowskiego jest naprawde dobry Z warszawy mam
      nr tylko niewiem czy on jest jeszcze aktualny (22)616-13-87 a na komórkę
      502227404
      pozdroweienia
      • bluntcik Re: wawa 29.07.06, 13:28
        napisz może gdzie mieszkasz, to Ci ktoś z okolic poleci.
        • grell Szczecin 29.07.06, 13:37
          przepraszam zapomniałam dodać, że chodzi o Szczecin najlepiej na Pogodnie
    • gosiak55 ReProśba o pomoc!!! 29.07.06, 14:35
      Witaj! Ja też dowiedziałam się, że mam macicę dwurożną, jestem w 7 tyd. ciąży.
      Jestem z Gdańska, będąc u swojej gin. (ma usg na miajscu), pomimo tego zostałam
      skierowana przez nią do ponoś najlepszego specjalisty w 3 mieście dr. Doeringa,
      nie wiem w sumie czy ta wada ma negatywny wpływ na dalszy przebieg ciąży czy
      nie. Pierwszą ciążę poroniłam, może to z tego powodu chce aby ktoś bardziej
      fachowy to zobaczył. Głowa do góry znajdziesz kogoś, popytaj wśród znajomych,
      może oni coś wiedzą na temat dobrego ginekologa.
      • grell ReProśba o pomoc!!! 29.07.06, 14:52
        ja się dowiedziałam, że wada to może mieć wpływ na dalszy przebieg ciązy ale
        nie musi. Generalnie dziecko jak narazie ma mniej miejsca niż normalnie i jest
        dużo większe zagrożenie poronieniem. Niestety w Szczecinie mam berdzo mało
        znajomych doświadczonych w tym względzie, bo mieszkam tu dopiero od roku.
        Gdyby ktoś coś mógł doradzić to bedę wdzięczna.
        • slonce12 do grell... 29.07.06, 14:59
          nic się nie martw, miałam a raczej jescze mam hihi tę samą sytuację,macica dwu-
          rożna niunia z prawej strony, jeśli będziesz na siebie uważać jak zalecają w
          ciąży nie będzie żadnych problemów, więcej odpoczywaj, absolutnie nie dźwigaj.
          stan taki prędzej powoduję trudności z zajściem w ciążę niż z jej utrzymaniem.
          Mój lekarz prosił tylko bym uważała na siebie, kontroluj tylko raz w miesiącu
          na usg czy łożysko się nie odkleja a będzie wszystko ok. Przykład...zostały mi
          jeszcze 4 tygodnie i nasza żabka będzie z nami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka