olinka.6 Re: kółka pompowane czy gumowe w weilofunkcyjnym 31.07.06, 22:19 Witaj, Ja w jednym miałam gumowe, a w innym pompowane. Oba mi się dobrze prowadziły. z tym, że uważam, że lepsze są gumowe (wypełnione czymś), bo w pompowanym kole zrobił się "pęcherzyk" i musieliśmy naprawić dętkę. Poza tym można przebić, co zdażyło się mojej kumpeli. Odpowiedz Link Zgłoś
witaaminkaa Re: kółka pompowane czy gumowe w weilofunkcyjnym 31.07.06, 22:21 Moim zdaniem najlepsze będą piankowe koła, raczej teraz odchodzi się od pompowanych kół bo różnie z nimi jest ( możesz przebic dętke itd). Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kółka pompowane czy gumowe w weilofunkcyjnym 31.07.06, 23:06 witaaminkaa napisała: > Moim zdaniem najlepsze będą piankowe koła, raczej teraz odchodzi się od > pompowanych kół bo różnie z nimi jest ( możesz przebic dętke itd). nie odchodzi sie. jezdze niemal rok. czesto jezdze po lesnych wertepach, szyszkach, patykach itd. nic sie nie przebilo, a jes;li nawet by sie tak stalo, jest cos takiego jak wulkanizacja. 5 minut roboty a komfort jazdy nieporownywalny z kolami piankowymi czy gumowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: kółka pompowane czy gumowe w weilofunkcyjnym 31.07.06, 23:04 pompowane. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Pompowane! 31.07.06, 23:17 ja tez wybralam pompowane sie zrobi dziura, to naprawimy tez mi trudnosc Odpowiedz Link Zgłoś