mollas1 06.08.06, 15:00 Nie mam czym oddychać upały minęłe a duszności NIE.Jestem w 35 tyg,macie to samo?i jakie macie ciśnienie? ja mam średnio 112/33 to niby b.niskie ale przed ciążą miałam 90/60 czyli też nie za wysokie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radowinkaala Re: ciągle mi duszno!!! 06.08.06, 15:04 Oj tak - miałam dokładnie to samo z dusznościami Starałam się wolno chodzić i płytko oddychać. Na tym etapie ciąży przepona jest bardzo przyciśnięta i na prawdę ciężko oddychać. Natomiast po porodzie uczyłam się stopniowo oddychać, bo jak się pozbyłam nacisku na przeponę, wówczas miała tak dużo miejsca, że miałam wrażenie że się zachłysnę oddychając. Nie wiem co było trudniejsze - wydaje mi sie, że jednak ten czas po porodzie, kiedy przepona ześwirowała i chciała nadrabiać stracony czas Odpowiedz Link Zgłoś
majah1 Re: ciągle mi duszno!!! 06.08.06, 15:12 Ja jestem dopiero w 27 t.c. a już mam problemy z oddychaniem. Mam duzy ucisk na przeponę, a jak coś zjem to jest gorzej. Ostatnio poprawilo mi się jak wprowadziłam dietę płynną/półpłynna (zupki, kaszki) ale dzisiaj zjadlam niedzielny obiadek i teraz sie duszę. Koszmar, ból w żebrach jakby mnie ktoś ściskał, dusił. Jeszcze 3 m-ce... Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: ciągle mi duszno!!! 06.08.06, 16:23 uroki koncowki. ciaza przyganiata wszystki organy. ciezko z odechem i w ogole ze wszystkim. juz blisko. dasz rade/. Odpowiedz Link Zgłoś