Dodaj do ulubionych

Jak sie zemscic???

08.08.06, 21:17
Dziewczyny,wlasnie sie dowiedzialam o kolejnej zdradzie swojego faceta,jestem
w 35 tc i mozna sobie wyobrazic jak sie teraz czuje,co zrobic??? zemscic
sie,chce zeby mnie popamietal,ze ze mna nie warto zadzierac...a moze
nie...sama nieweim,w koncu bede miala z nim dziecko juz niedlugo,kto mi teraz
nozki bedzoie masowal?? Gnój!!!!!
Obserwuj wątek
    • arras-k Re: Jak sie zemscic??? 08.08.06, 21:20
      lulaa111 napisała:

> Dziewczyny,wlasnie sie dowiedzialam o kolejnej zdradzie swojego faceta,
      Jedna zdrada w tą czy we w tą co to za różnica.Niech ci masuje dalej.
    • shamsa Re: Jak sie zemscic??? 08.08.06, 21:29
      zdradz go, jak juz dojdziesz do siebie. jak nie masz ochoty to przynajmniej
      zainscenizuj, zeby on tak myslał (SMSy itp)
    • kocio-kocio Re: Jak sie zemscic??? 08.08.06, 21:47
      Napuść na niego myszy.
      • antyka Re: Jak sie zemscic??? 08.08.06, 21:48
        a czy zemsta nie zazkodzi twojej dzidzi?
        • lunarei Re: Jak sie zemscic??? 08.08.06, 21:55
          Biedne dzieciątko, będzie się wychowywało z nienawidzącymi się rodzicami.
          Za to będzie miało parę dobrych wujków i cioćsmile
          Albo rozwiedź się, za parę lat dziecko ci pomasuje nogi.
          • lulaa111 Re: Jak sie zemscic??? 08.08.06, 21:58
            Hmmmm,mama mi pomasuje nozki a jemu moge je wsadzic w tylek,nie??
        • mirabellka26 Re: Jak sie zemscic??? 08.08.06, 21:57
          teraz to nie ma co fiziować jesteś w ciąży i lepiej nic nie kombinuj, ale juz
          możesz pomyśleć co zrobisz jak urodzisz i dojdziesz do siebie, a z drugiej
          strony to piszesz że to kolejna jego zdrada, więc jak mu wybaczyłas poprzednie
          to chłopak nie czuje sie winny... ja bym go wypieprzyła z domu, już po pierwszej
          zdradzie, a bycie samotną matką to nie koniec świata, ja taką będęsmile
          • betti23 Re: Jak sie zemscic??? 08.08.06, 22:02
            takich to wykastrowac tlyko-bez obrazy-zrobia dziecko,zona troche przytyje a ci
            juz na chude dupy leca-i jaka to milosc?to zenada a nie uczucie-ja bym go
            wykopala z chaty-no chyba ze nie masz dsie z czego utrzymac to bedziesz przy
            nim siedziec-jak 90%takich panienek
            • lulaa111 Re: Jak sie zemscic??? 08.08.06, 22:06
              a to u mnie na odwrot,ja mam pieniadze a on nie...tylko tu chodzi o to ze ja go
              kocham,kurde no!!!!o milosc tu chodzi o to ze ja mu dawalam szanse bo wierzylam
              ze w koncu sie zmieni,ze mamy dziecko i ze trzeba dac mu szanse,mlody
              jest,glupi jeszcze a ja szybciej dojrzalam i madrzejsza musze byc...ale ile
              razy mozna,co? chce zeby go zabolalo,zeby w koncu zrozumial ze tak nie
              mozna...rozstac sie zawsze zdaze,a dzidzia moze go zmieni...sama nie wiem
              • maliniaq Re: Jak sie zemscic??? 08.08.06, 22:17
                Dziewczyno, ależ Ty naiwna jesteś!!! Jeszcze wierzysz, że się zmieni??? I tylko
                na zemście Ci zależy??? To uważaj i bądź delikatna w tej zemście, bo jeszcze
                weźmie nogi za pas i co zrobisz?
              • babat Re: Jak sie zemscic??? 08.08.06, 22:21
                O jak ja nie chcę Cię dołować, ale... myślę, że On się nie zmieni. Weszło mu w
                krew. Chyba że jakoś nim potrząśniesz, co nie bedzie łatwe. Trzeba go wyrzucić,
                co by zrozumiał i się przestraszył, i przylazł prosić... choć to pewnie nie na
                wiele się zda... Ale to tylko moje zdanie, masz prawo uważać inaczej. Nie mam
                pojęcia, co bym zrobiła, ale dałabym popalić. Zemsta jest bezsensowana,
                zwłaszcza teraz. Pewnie wie, jak bardzo go kochasz, jak czekasz na dzidzię, i
                to wykorzystuje prosiak. Jest takie stare oklepane powiedzenie - jeśli sam się
                nie bedziesz szanować, inni tego za Ciebie nie zrobią i ... nie będą Cię
                szanować. Jak patrzę na kobiety, które godzą się na bylejakość, to cierpnie mi
                skóra. Uwierz, że mam powody. Obyś Ty się nie godziła na takie coś...
                Pozdrawiam.
                • peggy24 Re: Jak sie zemscic??? 09.08.06, 08:53
                  wygon smierdziela z domu On juz sie nie zmieni,Ja bym sie nawet nie
                  zastanawiala!Sama robisz sobie krzywde i dziecku.
              • aneta-mama Re: Jak sie zemscic??? 09.08.06, 12:08
                Sory ale jak to czytam to mnie krew zalew !Czy ty wogole masz honor?szanujesz
                sama siebie?ja wywaliła bym gn... na zbity p....Tymbardziej że nie jesteś
                odniego uzależniona finansowo.Po co ci taki ktoś ?Pomysl jak będzie wyglądało
                wasze zycie dalej?a w jakiej atmosferze bedziw wychowywac sie wasze dziecko?a
                jeśli bedzie to chłopiec ?jakie wzorce da mu twój partner?zdrada bo akurat mam
                ochote?jeśli dobrze zrozumiałam to nie pirwszy jego skok w bok?Czy naprawdę tak
                nisko sie cenisz że zostajesz z kimś kto najwyrażniej cie nie kocha?dziewczyno
                zastanów sie!!
              • dosaf Re: Jak sie zemscic??? 09.08.06, 14:43
                Lulaa, skoro facet wie, że będzie ojcem a mimo to kolejny raz Cie/Was zdradza to
                nic ani nikt go nie zmieni!!! On wie, że Ty go kochasz ponad wszystko i
                cokolwiek zrobi to mu wybaczysz. Ja bym go zostawiła właśnie ze wzgledu na
                dziecko... myśle, że to najlepszy moment. Potem będzie tylko stres, łzy i
                nieszczęście Twoje i maluszka. Pomyśl sobie, że taki egoista nie będzie siedział
                w domy z obolałą, zmęczoną kobietą tuląca zapłakanego brzdąca...
                Uważam, że lepiej byc samą niż samotną w związku!

Pzdr i życzę dużo macierzyńskiego szczęścia smile)
    • mamagai Re: Jak sie zemscic??? 08.08.06, 22:37
      Ja nie wiem,że tak niektórym nie jest wstyd wizytówkę zakładać,swoje wielkie
      zdjęcie wklejać i obwieszczać światu takie rzeczy!A co tam,niech wszyscy
      wiedzą,niech jeszcze zobaczą jak wyglądam i dowiedzą się gdzie mieszkam!
      • draugdur Re: Jak sie zemscic??? 08.08.06, 23:25
        kobieto-olej gnoja!wystaw mu walizki za drzwi i bez slowa go wywal z domu!nawet
        jesli go kochasz.ja mojego ex tez nadal kocham...moze i faktycznie,tak jak
        mowisz/masz nadzieje,fakt pojawienia sie "namacalnie"dziecka uruchomi mu jakies
        trybiki w mozgu,ale nic nie jest pewne.to okaze sie po porodzie,a Ty teraz
        musisz byc twarda i pokazac mu ze przegial i ze jest skur....em, bo inaczej
        nazwac nie umiem.nie mscij sie-badz ponad to.Zapewniam ze milczenie i olewanie
        go (bo nie ukrywajmy-on Ciebie tez olal)bedzie najlepsza kara.
        Znam to z wlasnego zycia,wiec wiem, ze nie jest lekko w takiej sytuacji.
        • justynaz2010 Re: Jak sie zemscic??? 09.08.06, 07:18
          Moim zdaniem po porodzie bedzie jeszcze gorzej, jakby mial sie zmienic to
          zrobilby to przynajmniej jak dowiedzial sie ze bedzie ojcem. Zreszta jak ma
          taki charakterek to nic go nie zmieni. Posiadanie dziecka to nie zabawa w dom,
          gdzie wszyscy sa usmiechnieci i zmieniaja sie na lepsze.
          • komyszka Re: Jak sie zemscic??? 09.08.06, 09:35
            niekoniecznie. jak napisala któraś z poprzedniczek, facet moze "zatrybic" po
            narodzinach malca. może. to potrafi zmienic jak nic. z drugiej strony wyglada na
            chronicznego podrywacza (iles tam zdrad juz ma na koncie) a to nie rokuje
            najlepiej. trudno radzic w takiej sprawie. ja osobiscie pierwsza zdrade
            potraktowalabym jak ostatnia i wykasowalabym takiego osobnika ze swego życia
            natychmiast (oczywiscie nie utrudnialabym kontaktu z dzieckiem).zdrada jest
            zdradą a juz zdrada ciężarnej kobiety to szczyt okrucieństwa.
    • mika1332 Re: Jak sie zemscic??? 09.08.06, 09:55

• gosiarek2 Do lulla 09.08.06, 09:58
        Piszesz ze jestes dojrzalsza oj,oj,chyba cos sie pomylilo.Albo robisz sobie
        glupie zarty.
    • witaaminkaa Re: Jak sie zemscic??? 09.08.06, 11:12
      ty sie zemścisz a on po jakims czasie i tak cie zdradzi. Sama piszesz że to
      któraś zdrada z kolei. Ja bym niewybaczyła swojemu męzowi nawet jednej zdrady a
      co dopiero 2,3 czy 10. Jeżeli ci wygodnie z facetem który cie zdradza a chodzi
      ci tylko o masowanie stópek to OK, Mścij sie wybaczaj i tak juz zawsze.
      Pamiętaj że nosisz dzidzie pod sercem, jak juz sie urodzi to jaki dom zapewnicie
      maluszkowi. Tatus bedzie zdradzał mamusie a mamusia bedzie sie za każdym razem
      mściła na tatusiu i tak wkółko.

Zostaw go może po jakimś czasie zrozumie że ma kobiete która go kocha i dziecko
      dla którego ma byc oparciem, autorytetem.
    • kraxa zemste sobie daruj 09.08.06, 11:17
      to nie moda na sukces, skoro dowiedzals sie o "kolejnej" zdradzie to znaczy
      wiedzialy galy co braly. Czemu nie mialby leciec dalej z Toba w kulki, skoro
      juz co najmniej raz pokazalas, ze mozna ????
      • lulaa111 Re: zemste sobie daruj 09.08.06, 14:13
        wiadomosci.onet.pl/1351226,242,1,1,kioskart.html
        • lilith76 Re: zemste sobie daruj 09.08.06, 15:08
          Skoro chcesz wieść życie przy takim typie usprawiedliwiając to teoriami socjologicznymi, to zemścij się w tym samym stylu - przeczekaj pół roku jakie mają mężczyźni na wniesienie zaprzeczenia ojcostwa i zasugeruj ukochanemu, że niekoniecznie on jest ojcem tongue_out
        • babat Re: zemste sobie daruj 09.08.06, 17:19
          I ten artykuł według Ciebie usprawiedliwia faceta, który idzie przelecieć jakąś
          babkę, gdy jego kobieta nosi w sobie JEGO dziecko?!!! Jestem w szoku. Wierność
          to wybór, nie jesteśmy małpami (może szkoda, bo one są czasem bardziej
          sympatycznesmile), wierność to odpowiedzialność.
    • aniaania31 Re: Jak sie zemscic??? 09.08.06, 14:40
      ja jestem w 36 tygodniu ciąży ( mam 33 lata ) , też dowiedziałam się o
      nielojalności mojego męża 3 tygodnie temu kiedy byłam w szpitalu ,
      mój mąż (34 lata ) spotkał się z 22 latką , poszli sobie na spacer do lasu , a
      w dniu naszej 7 rocznicy ślubu ( kiedy już poszłam spać ) próbował się z nią
      ponownie umówić przez g.g.
      jak się o tym dowiedziałam tłmaczył , że to było nic nie znaczące spotkanie, do
      drugiego nie doszło , że tylko mnie kocha , ale mnie to strasznie gryzie

i nie wiem co o tym myśleć , jest mi z tym bardzo żle, dziewczyny czy
      zaakceptowałybyście podobną sytuację
      • witaaminkaa Re: Jak sie zemscic??? 09.08.06, 14:46
        Dla mnie jeżeli oboje bardzo sie kochacie to chcecie mieć siebie tylko na
        wyłacznośc. Może i jestem staroświecka bo nigdy nie wybaczyła bym zdrady męzowi,
        ale dla mnie twoja sytuacja jest oczywista że twój kochany szuka tylko kiedy by
        Cie tu zdradzić.
        Jezeli wyraził skruche i żałuje tego co sie stało to może warto mu wybaczyć
        (jezeli na pierwszym spotkaniu niedoszło do współżycia), jeżeli jednak cos
        miedzy nimi było i dalej próbuje sie z nią umówić to musisz sie głęboko zastanowić
        • aniaania31 Re: Jak sie zemscic??? 09.08.06, 14:55
          tylko , że ja tak naprawdę nie wiem do czgo doszło , a do czego nie , chcę
          wierzyć że to było tylko zwykłe spotkanie ( choć i coś takiego jest dla mnie
          czymś nagannym , czego nigdy nie zaakceptuję , bardzo mnie to zraniło )
          kocham mojego męza i on doskonale o tym wie , więc staram się mu wierzyć , ale
          jest mi trudno bo wcześniej zapewniał że nigdy nie spotka sie żadną
          dziewczyną z którą pisze na g.g. , bo wie do czego to może doprowadzić , a tu
          taka niemiła niespodzianka
          • lilith76 Re: Jak sie zemscic??? 09.08.06, 15:03
            Być może kompletnie inaczej byś zareagowała gdyby powiedział ci, że chce się spotkać ze znajomą i już - nie obsikałaś go, to nie twój prywatny teren, ma prawo do jakiegoś życia towarzyskiego poza twoją osobą.
            A takie umawianie za twoimi plecami od razu nasuwa podejrzenia. Zachowuje się jak "zdradzacz" jakie by nie były jego prawdziwe intencje. To, że wybrał dzień waszej rocznicy, kiedy ty w dodatku jesteś w szpitalu, to świadczy o jego kompletnym braku taktu i wyobraźni, ale podobno faceci tak miewają.
            Postaw sprawę jasno, wyznacz granice, jeśli je przekroczy, to będzisz się martwić.
          • witaaminkaa Re: Jak sie zemscic??? 09.08.06, 15:12
            Droga aniu warto sie zapytac męża czy doszło na tym spotkaniu do czegoś więcej
            niż tylko spacer czy kawa.
            Prawda jest taka że twoj ukochany ma prawo do zdobywania nowych znajomych czy
            kolezanek, ale nie powinien tego robic za twoimi plecami i to jeszcze w
            rocznice. Wg mnie ten dzień powinniście spedzić razem. Jezeli uważa że to tylko
            kolezanka to czemu niezaprosi jej do was gdy bedziecie oboje, lub razem we 3
            gdzies wyjdziecie.
            Myśle jednak że twój mąz szukał odskoczni nawet jezeli do niczego między nimi
            nie doszło, to jaką masz gwarancje że następnym razem gdy bedziesz w szpitalu
            niedojdzie?? Ty akurat bedziesz sie męczyć na porodówce a on bedzie "spacerować"
            z inną. Niechce cie martwić to tylko moje odczucia

Jedyna rada to szczera rozmowa z męzem smile
            Pozdrawiam izycze szczęscia
            • aniaania31 Re: Jak sie zemscic??? 09.08.06, 15:24
              mój mąż nie chciałby się spotkaś we troje , ponieważ chciał lepiej poznać tę
              dziewczynę z którą zozmawiał na g.g. , a przy żonie to raczej ciężko lepiej
              poznać inną kobietę - i w tym jest problem że chce poznawać bliżej inne
              kobiety , bo skoro chce się kogoś bliżej poznać , zaczyna się z nim dobrze
              czuć , do taka znajomość idzie w pewnym kierunku ......
              dla mnie jeżeli się kogoś kocha to nie szuka się ........
              • zabka1233 Re: facet to świnia 09.08.06, 16:57
              • witaaminkaa Re: Jak sie zemscic??? 09.08.06, 17:30
                masz racje kochana. Weż męza na poważną rozmowe, powiedz mu o wszystkich swoich
                obawach powiedz czego oczekujesz w tym związku i zapytaj sie czego on oczekuje.
                Dlaczego szuka innych znajomosci (kobiet z gg) czy juz mu niewystarczach i czy
                może robisz cos zle. Rozmowa to podstawa związku.

Może twój mąz czuje sie odtrącony bo ty przywiązujesz całą wage tylko do ciązy a
                jego odtrąciłas w bok.
                Może on chciałby gdzies z toba wyjśc, spędzic jakies romantyczne chwile.
                Może chciałby z tobą porozmawiac tak na luzie

Pisze to z punktu widzenia moich znajomych. Niechce obrażać twojego męza bo
                niewiem co on o tym sądzi i jaki był powód że chce sie spotykać z innymi.
                Przyznam sie ze mnie tez by to bardzo niepokoiło gdybym odryła że moja druga
                połowa umawia sie z jakimis laskami. Nielekcewaz tego ani nie wyolbrzymiaj
                sytuacjii bo możesz sie mylić.
                Jeżeli szczera rozmowa nic nie da to radze sie zastanowić nad tym związkiem

Trzymam kciuki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka