dorotaww 16.08.06, 17:12 mam ciuszki ze straszego dziecka, póki jest pogoda, chciałam je odświerzyć , w jakim proszku będziecie prały ciuszki, bo moja córka ma prawie 6 lat i nie pamiętam jakie sa dobre proszki nieuczulające. Dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oltka Re: w jakim proszku będziecie prać? 16.08.06, 17:14 Mnie polozna w szkole rodzenia polecila proszek bobas, dziś wypralam. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
daluma Re: w jakim proszku będziecie prać? 16.08.06, 17:15 Polecam Lovelę, ale sama musisz przetestować, który proszek/płyn do prania nie uczula Twojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger133 Re: w jakim proszku będziecie prać? 16.08.06, 18:01 wypralam w dzidziusiu Odpowiedz Link Zgłoś
jola427 Re: w jakim proszku będziecie prać? 17.08.06, 13:46 Zdecydowanie polecam proszek Lovela, jest delikatny, nie uczula, ma przyjemny zapach, a ubranka nie robią się po praniu sztywne. Odpowiedz Link Zgłoś
agula606 Re: w jakim proszku będziecie prać? 16.08.06, 18:40 W proszku Bobas, ładnie zmiękcza i najważniejsze dla mnie, nie nadaje ciuszkom zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
miki140 Re: w jakim proszku będziecie prać? 16.08.06, 18:54 polecam proszek LOVELA Odpowiedz Link Zgłoś
monika2821 Re: w jakim proszku będziecie prać? 16.08.06, 19:00 Pralam w proszku Dzidzius-nie pieni sie mocno i latwo ubranka wyplukac. Odpowiedz Link Zgłoś
mika1332 Re: w jakim proszku będziecie prać? 16.08.06, 20:18 Wszystko tzn.ciuszki i pościel uprałam w Jelpie.W ty proszku prałam ubranka pierwszego dziecka i mam do niego pełne zaufanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kubiaczka007 Re: w jakim proszku będziecie prać? 17.08.06, 09:21 Ja wszystko wyprałam w bobasie, póżniej jak juz małą się urodziła dwie partie w Loveli, a mam zamiar zacząc prać ciuszki w Persilu sensitive, czyli takim jakiego my używamy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzywaa Re: w jakim proszku będziecie prać? 17.08.06, 09:36 Ja połowe ciuszków wyprałam w proszku Lovela a reszte w płynie do prania też Lovela Odpowiedz Link Zgłoś
aniabk80 Re: w jakim proszku będziecie prać? 17.08.06, 14:17 Ja,ubranka starszej cóci piorę w dzidziusiu, jak była mała to prałam w bobasie. A,teraz oczekuję drugiej dzidzi i ubranka zarówno po starszej jak i nowe wyprałam w płatkach mydlanych firmy dzidziuś. Lecz następne pranie myślę że zrobię w proszku bobas. Pozdrawiam gorąco i życzę szczęśliwego rozwiązania. Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka vizir sensitive 17.08.06, 14:25 sprawdza sie rewelacyjnie. zero uczulen, podraznien u Mlodego. ja mam mniej pracy- piore wszystko razem- i zawsze to wieksza oszczednosc. dodam ze w tym proszku pralam juz ubranka malego od 2 prania. Odpowiedz Link Zgłoś
colline Re: w jakim proszku będziecie prać? 17.08.06, 14:39 Ja za miesiąc spodziewam się rozwiązania Też zamierzam wyprać ciuszki po starszym dziecku. Myślałam o proszku Jelp - taki stosowałam 4 lata temu, ale może wyprubuję Lovelę lub Bobasa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaww Re: w jakim proszku będziecie prać? 17.08.06, 15:25 kupiłam lovele, wyprałam "stare" pieluchy po córce, i doznałam szoku.... sa straszne, kurcze brzydkie..., gotowałam je w 90 stopniach, teraz wkurzyłam się namoczyłam w ACE , wypłukał i znowu wygotuje w Loveli...szkoda, leżały 5 lat w pudle i niestety czas zrobił swoje...sama nie wiem, co lepsze będzoe na początek tetra czy pampers Odpowiedz Link Zgłoś
basiuniagp Re: w jakim proszku będziecie prać? 17.08.06, 17:04 ja zamizerzam używać proszku "Dzidziuś" (jest też płyn do prania) przy pierwszym dziecku miałam najpierw Jelp, ale nie dosć że drogi, to brzydko pachniał a "Dzidzius" dopierał tak samo jak ten Jelp czy Lovella. Polecam (jeśli oczywiscie maleństwo nie bezie uczulone) 1,5 kg proszku kosztuje ok. 9 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
aguch.a Re: w jakim proszku będziecie prać? 17.08.06, 19:35 używałam lovelli przez miesiac, ale że mały był nieuczuleniowy szybko przeszłam na vizir sensitive, bo dziecięce proszki ne dopierają toksycznych kupsk Odpowiedz Link Zgłoś