asia2737 Re: co na ból gardła w ciązy ? 22.08.06, 12:14 Jeżeli domowe środki typu miód z mlekiem zawiodły spróbój tabletki do ssania. Pamietam, że jak byłam w pierwszym trymestrze ciąży też miałam problemy z gardłem. Farmaceuta polecił mi wtedy tabletki o nazwie "Propolki"- zawieraja propolis i witaminę C.Jeżeli nie jestes uczulona na miód mogą byc dla Ciebie dobre. Albo spytaj się w aptece- zawsze ci coś polecą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
latouche Re: co na ból gardła w ciązy ? 22.08.06, 12:16 mozna psikac gardlo sprayem Tantum Verde i plukac woda z sola albo Dentoseptem czy Hascoseptem Z tego co wiem wszystkie Septolete, neoanginy i inne nie sa wskazane. Odpowiedz Link Zgłoś
gerka Re: co na ból gardła w ciązy ? 22.08.06, 12:26 Ja w ciąży stosowałam leki homeopatyczne, na gardło - Homeogene 9 - bardzo mi pomagało. Wszelkie leki homeopatyczne są bezpieczne w ciązy. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia19-84 Ja też stosowałam Homeogene 9 22.08.06, 17:36 Dodam że od zawsze miałam problemy z anginami i w ciąży też mnie dopadło. W aptece raz mi sprzedały tymianek i podbiał do ssania (że niby naturalne to dla ciężarnych ok) a ja przychodze do domu i czytam pudełko na odwrocia a tam żeby nie stosować w okresie ciąży A te homeopatyczne sa oki Odpowiedz Link Zgłoś
justynaz2010 Re: co na ból gardła w ciązy ? 22.08.06, 12:32 Mi pomagalo plukanie gardla szalwia kilka razy dziennie, od razu przynosilo ulge. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_1985 Re: co na ból gardła w ciązy ? 22.08.06, 12:34 chlorchinaldin, płukanie wodą z sola, lub wodą utleniona rozcieńczoną- rewelacja. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka74 Re: co na ból gardła w ciązy ? 22.08.06, 17:39 A co może spowodować stosowanie septotelete w ciąży? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alek06 Re: co na ból gardła w ciązy ? 22.08.06, 19:40 coś homeopatycznego,zapytaj w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
majafi Re: co na ból gardła w ciązy ? 22.08.06, 19:47 Tantum verde w sprayu - rewelacja Przedwczoraj mnie złapał straszny ból gardła - dzisiaj mam już tylko lekki katar, używałam tylko tantum verde. Moja ginka powiedziała, że septolete też mogę stosować jeśli chcę. Dodam, że homeopatia jako medycyna alternatywna mnie nie przekonuje zupełnie (nawet jak coś homeopatycznego brałam to nigdy nie widziałam skutków). Dla mnie to placebo. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś