doorciaa1 29.08.06, 17:33 na piesiach pojawiaja mi sie fioletowe pregi takie kreski czy moze ktoras miala takie cos??? czy to zejdzie ?? codziennie wydaje mi sie ze jest wiecej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppaula2 Re: piersi!!!!! 29.08.06, 17:37 doorciaa1 napisała: > na piesiach pojawiaja mi sie fioletowe pregi takie kreski czy moze ktoras > miala takie cos??? czy to zejdzie ?? codziennie wydaje mi sie ze jest wiecej No te fioletowe pręgi to chyba raczej są rozstępy. A tego cholerstwa trudno jest się pozbyć! Wiem coś o tym....... Odpowiedz Link Zgłoś
magda_wojciechowska Re: piersi!!!!! 29.08.06, 17:46 Nie baw sie w zadne cudowne kremy. Juz istniejace rozstepy mozesz usunac jedynie laserem i to tez nie zawsze. Lepiej uzywac zwyklych nawilzajacych balsamow. A rozstepy z czasem zbledna i beda mniej widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
justynaz2010 Re: piersi!!!!! 29.08.06, 17:47 Dokladnie, najlepiej zrob sobie peeling na piersi i kilka razy dziennie nawilzaj jakims balsamem. Kremy przeciw rozstepom nie zdzialaja codow. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: piersi!!!!! 29.08.06, 17:46 nie kupuj bo to wywalanie kasy.Porobily Ci sie rozstepy i juz nic z tym nie zrobisz-zostana na zawsze.A smaruj sie nawet oliwka dla dzieci zeby skora byla dobrze nawilzona i natluszczona.Masz tendencje do rozstepow-taka tkanka i nic nie poradzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
malamadre Re: piersi!!!!! 29.08.06, 18:02 Ja też się trochę zagapiłam i porobiły mi się rozstępy na piersiach. Smarowałam mimo to i zbladły, są ledwo widoczne. Używałam kremu z serii Ziajka, nie pamiętam ile kosztował, między 20 a 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś