Dodaj do ulubionych

piersi!!!!!

29.08.06, 17:33
na piesiach pojawiaja mi sie fioletowe pregi takie kreski czy moze ktoras
miala takie cos??? czy to zejdzie ?? codziennie wydaje mi sie ze jest wiecej
Obserwuj wątek
    • ppaula2 Re: piersi!!!!! 29.08.06, 17:37
      doorciaa1 napisała:

> na piesiach pojawiaja mi sie fioletowe pregi takie kreski czy moze ktoras
      > miala takie cos??? czy to zejdzie ?? codziennie wydaje mi sie ze jest wiecej

No te fioletowe pręgi to chyba raczej są rozstępy. A tego cholerstwa trudno
      jest się pozbyć! Wiem coś o tym.......
    • kja1 Re: piersi!!!!! 29.08.06, 17:38
      to rozstępy, kup sobie krem musteli.
      • doorciaa1 Re: piersi!!!!! 29.08.06, 17:39
        a ile ten krem kosztuje??
        • magda_wojciechowska Re: piersi!!!!! 29.08.06, 17:46
          Nie baw sie w zadne cudowne kremy. Juz istniejace rozstepy mozesz usunac jedynie
          laserem i to tez nie zawsze. Lepiej uzywac zwyklych nawilzajacych balsamow. A
          rozstepy z czasem zbledna i beda mniej widoczne.
          • justynaz2010 Re: piersi!!!!! 29.08.06, 17:47
            Dokladnie, najlepiej zrob sobie peeling na piersi i kilka razy dziennie
            nawilzaj jakims balsamem. Kremy przeciw rozstepom nie zdzialaja codow.
        • kasiak37 Re: piersi!!!!! 29.08.06, 17:46
          nie kupuj bo to wywalanie kasy.Porobily Ci sie rozstepy i juz nic z tym nie
          zrobisz-zostana na zawsze.A smaruj sie nawet oliwka dla dzieci zeby skora byla
          dobrze nawilzona i natluszczona.Masz tendencje do rozstepow-taka tkanka i nic
          nie poradzisz.
    • malamadre Re: piersi!!!!! 29.08.06, 18:02
      Ja też się trochę zagapiłam i porobiły mi się rozstępy na piersiach. Smarowałam mimo to i zbladły, są ledwo widoczne. Używałam kremu z serii Ziajka, nie pamiętam ile kosztował, między 20 a 30 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka