caroleck 25.09.06, 13:47 czy leciała Wam siara z piersi w ciąży? i co to oznacza, że już w ciąży leci, będzie się miało dużo mleka później..? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: siara 25.09.06, 13:49 Nic konretnego nie znaczy. Po prodtu leci i już. I nie ma to związku z późniejszym wytwarzaniem sie pokarmu,bo nie od tego on zależy. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
iwka80 Re: siara 25.09.06, 14:05 A od kiedy zaczyna się ta siara bedąc w ciaży?? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: siara 25.09.06, 14:06 Nie ma reguły. U jednych wcześniej u drugich później a jeszcze u innych wcale. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
caroleck Re: siara 25.09.06, 14:07 z tegio co ja wlasnie wyczytalam, to siara produkowana jest od 20 tyg, ale nie zawsze wycieka... Odpowiedz Link Zgłoś
jola427 Re: siara 25.09.06, 14:09 Ja też myślę, że to nie ma związku z tym, czy będzie potem dużo, czy mało pokarmu. Chociaż u mnie by się to sprawdziło. Siara pokazała się już w 6mies. ciąży. Nawał pokarmu miałam straszny po prostu ciągle ze mnie płynęło. Śmiałam się, że mogłabym wykarmić co najmniej 5-tkę dzieci. Teraz mała ma 15mies. i nadal mam dużo pokarmu, chociaż karmię już tylko 2 razy(wieczorem i w nocy). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś