malina9920 27.10.06, 08:44 Witam,mam do Was pytanko, czy w moczu powinno byc bialko? Ajesli tak to w jakich ilosciach? Jestem w 37tc i nie mam bialka w moczu czy to grozne? Z gory dziekoje za madre odpowiedzi Pozdrawiam,Pa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
16111976q Re: Bialka Brak! 27.10.06, 08:45 Z tego co wiem, to w moczu nie powinno być białka. Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: Bialka Brak! 27.10.06, 08:47 to bardzo dobrze, że nie ma białka w moczu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: Bialka Brak! 27.10.06, 10:06 rece mi opadaja,sorry-w moczu nie masz bialka a lupina jest pusta ze az strach i to jest dopiero grozne. Odpowiedz Link Zgłoś
cheetah_m Re: Bialka Brak! 27.10.06, 10:37 GRoźne jest białko w moczu bo świadczy o stanie zapalnym układu moczowego. Brak białka to norma. Odpowiedz Link Zgłoś
draugdur Re: Bialka Brak! 27.10.06, 11:24 Dzizaassss!!! A wczesniej mialas????boshhhh....... glupich nie sieja-sami sie rodza bialka w moczu NIE powinno byc, ale MOZG w glowie jak najbardziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: Bialka Brak! 27.10.06, 11:58 a tam..po co komu mózg?..jeszcze by co wymyślił..dynamit jaki albo co... Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: Bialka Brak! 27.10.06, 15:05 doral, czy ty oby nie masz problemów ze sobą? Zdaję sobie sprawę, że masz kompleksy, bo dziwne abyś ich nie miała z takim wyglądem, ale to nie powód do tego abyś powtarzała się w nieskończoność. "Mózg...i mózg", może ty zgłoś się do lekarza. Kolejność dowolna: psychiatra, chirurg plasyk. Postaraj się przed porodem... A jakbyś nie wiedziała skąd te kompleksy, to zauważ pewną prawidłowość, tylko osoby niezadowolone ze swego życia i wyglądu (jak w twoim przypadku) sieją ferment, co starasz się robić. Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 A ja jej nie widzialam... 27.10.06, 15:13 Znaczy na jednym zdjeciu niby widzialam, ale stwierdzilam, ze to sciema i nie uwierzylam... Ona ma kompleksy, bo ma za duzo dzieci i ciaze jej padly na glowe. I sie biedna pozbierac nie moze do tej pory... P.S. Zaloze sie, ze i Ty najpiekniejsza nie jestes, wiec po co o wygladzie pisac??? Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: A ja jej nie widzialam... 27.10.06, 15:35 uwierz, że każdy jest ładniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kate0809 Re: Bialka Brak! 27.10.06, 13:23 Nie krzyczcie na dziewczynę.Pyta, bo się na tym nie zna. Odpowiedz Link Zgłoś
madziorek27 Re: Bialka Brak! 27.10.06, 13:10 Kochana to się ciesz że nie masz bialka w moczu !W moczu nie powinno być bialka !Ja niestety w ciąży miałam gestoze (objawami geztozy jest właśnie białkomocz , czyli bialko w moczu i nadciśnienie).Jestem wdzięczna lekarzom że mnie uratowali , ale moja córcia niestety żyła 6 dni !Moja droga życzę dużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi Odpowiedz Link Zgłoś
aintha małe pytanko 27.10.06, 16:03 Jak Ty się uchowałaś do 37 t,c NIE wiedząc, czy masz, czy nie masz, czy powinnaś mieć, lub nie białko w moczu? Co do tej pory z tym fantem robiłaś? ------------------------------ Nasza Fasolka Fasolkowo-Filmowo Odpowiedz Link Zgłoś
kate0809 Re: małe pytanko 27.10.06, 16:16 Badania to zleca ona sama sobie, czy lekarz? Lekarz jest od interpretacji wyników, a nie pacjent, więc po co ta wiedza? Odbierasz wyniki i idziesz z nimi do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: małe pytanko 27.10.06, 17:05 idziesz do lekarza wlasnie i prosisz o objasnienie np.bo sie nie orientujesz co z czym...wiec autorka watku jakos sie nie interesowala ani swoimi wynikami a co za tym idzie-ciaza.Ja widze to w ten sposob a jezeli ktos widzi inaczej-jego sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kate0809 Re: małe pytanko 27.10.06, 17:35 Bo każdy Polak musi znać się najlepiej ze wszystkich na ekonomii i medycynie- taki "chodnikowy ekspert". Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: małe pytanko 27.10.06, 17:40 chyba mylisz pojecia Kate,albo nie potrafisz czytac ze zrozumieniem tego co napisalam powyzej.Wczytaj sie jeszcze raz,powoli i dokladnie slowo w slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
kate0809 Re: małe pytanko 27.10.06, 17:52 Niech zostanie,że jej sprawa i nie ma co się ekscytować tym białkiem, tym bardziej,że sama malina nie interesuje się swoim wątkiem, bo nawet nie podziękowała za oświecenie i uzupełnienie strasznych braków wiedzy z analityki. Odpowiedz Link Zgłoś