maja2612 02.11.06, 09:25 Cześć, jestem w 19 t.c. Mąż namawia mnie na tygodniowy wyjazd do Egiptu za trzy tygodnie. Mam wiele obaw... dotyczących samego wyjazdu jak i też wybranego kierunku. A co Wy Mamusie myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga330 Re: wyjazd 02.11.06, 09:28 JA radzilam sie lekarza przed wyjazdem a bylismy w SYDNEY w 22tc. mysle że rozmowa z lekarzem rozwieje twoje watpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: wyjazd 02.11.06, 09:52 dwa tygodnie temu wróciłam z Egiptu. Byłam wtedy w 21 i 22 tygodniu. Nie żałuję, choć wszyscy odradzali. W samolocie raz na godzine przeszłam się do WC i trochę pospacerowalam. W Egipcie - super. Przede wszystkim ciepło, można się wyleżeć i wygrzać na słońcu, rewelacyjnie robi snorkowanie w gorącym morzu. Pływałam codziennie przez ok. 2 godziny z rurką i maską. W hotelu nie wszystko jadłam, ale w Egipcie jest taki wybór dań na posiłkach, że to nie problem. Unikalam surowych warzyw i owoców, których nie da się obrać i ciastek z bitą śmietaną, zimnych sosów do mięś, a zęby myłam w wodzie mineralnej i nic mi nie było. Jedyne czego żałuję, że nie wybrałam się na wycieczki, np. do Kairu lub Górę Mojżesza. Masz wątpliwości to pisz. Odpowiedz Link Zgłoś