nelka22 06.11.06, 12:13 cześć kobitki!!! jak sie czujecie,, bo ja juz ledwo co ledwo.. odchodzi mi powoli czop.. w środę mam wizytę ciekawe co lekarz powie,, zdam wam relacje jak przyjde z wizyty pozdrawiam was przyszłe mamuski))) mój numer gg 9855062 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia19722 Re: 38 tydzień 06.11.06, 12:23 ja dziś zaczynam 37 tc, jak ten czop wygląda ? czy oprócz tego masz jakies pobolewania ? mnie troche pobolewa w krzyżu jak przed okresem ale nie non stop, tylko co jakiś czas to czuje, mam stracha że przgapie moment kiedy trzeba jechać do szpitala , lekarza mam w czwartek a dziś jeszcze jade na zakupki dla mnie ( koszulki do szpitala) )) Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: 38 tydzień 06.11.06, 13:27 ja jestem w 37 tyg i 2 dni i dziś byłąm u ginekologa..miałam cichą nadzieję,że powie mi,że już lada dzień..ale nie grozi mi poród w ciągu najbliższych dni..ech..a tak już mi ise czas dłuży... Odpowiedz Link Zgłoś
antosiczek Re: 38 tydzień 06.11.06, 14:12 Jutro zaczynam 38 t.c. Ciężko mi chodzić na dłuższą metę np. wyjście do lekarza. Brzuch trochę mi się opuścił, główka bardzo nisko, szyjka mięciutka i przepuszcza na dwa palce- tak to określił lekarz. I dodał, ze do terminu nie dociągnę, dzidziuś będzie szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_buzia Re: 38 tydzień 06.11.06, 14:28 mam termin na 18 listopada, teraz więc trwa nasz 39 tc. brzuszek jeszcze się nie obniżył. czasem mam takie miesiączkowe bóle. czuję się lepiej niż kilka tyg wstecz. jutro lekarz. a może przepowie też mi szybko zakończenie? oby!!!!!! pozdrawiam oczekujące Odpowiedz Link Zgłoś
dziubens Re: 38 tydzień 06.11.06, 15:29 ja też zaczęłam 38 tc i od kilku dni mam bóle w pachwinach i biodrach (trudne do zniesienia). chyba miednica się rozchodzi. też coś takiego macie? mój maluch jakoś nie chce się przekręcić główką w dół, tylko leży w poprzek. jutro idę na USG i zobaczymy co tam wyprawia, bo wieczorami jest dosyć ruchliwy pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nelka22 Re: 38 tydzień 06.11.06, 16:23 he ,, mnie pobolewa w ciagu dnia ze 10razy tak jak przy okresie mam bóle brzuch mam nisko,. a ten czop to taki gęsty śluz,....mam nadzieje ze danielek bedzie chcial szybciej wyjść)) żebra mnie bolą.. często..i ciezko mi sie oddycha a co do porodu to jakos sie nie boje bede rodzic z mezem w rybniku a wy?? pozdrawiam was mamuski) Odpowiedz Link Zgłoś
jutrynka22 Re: 38 tydzień 06.11.06, 16:42 Witam serdecznie,ja również rozpoczęłam 38 tydz, czuję się całkiem dobrze, nie narzekam. Brzuszek mam mały, więc nie jest mi za ciężko. Kilka razy dziennie brzuszek boli jak na okres, czasami nawet mocniej...Mąż codziennie mówi "no urodz już" i ja sama już bym bardzo tego chciała. Ach... przecież każda z nas niecierpliwi się na spoktanie ze swoją kruszynką. Pozdrawiam serdecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ineska2 Re: 38 tydzień 06.11.06, 18:23 Ja dopiero teraz czuje sie naprawde "ciezarnie", a brzuch mam jeszcze wysoko i gin powiedzial,ze nie powinnam urodzic przed terminem, wiec jeszcze troche musze poczekac. W sumie dziwnie sie czuje tak niedlugo przed porodem, taka mieszanka skrajnych uczuc - niecierpliwosc i strach, ze to juz tuz tuz... Odpowiedz Link Zgłoś