Dodaj do ulubionych

Śniłam, piękny sen .......

IP: *.* 24.09.01, 10:34
Musze go Wam opowiedzieć :))))) Śniło mi się, że urodziłam :))))Bez bólu i strachu, przepełniona spokojem i ufnością :))))Pieknego, zdrowiutkiego synka :))Wszystko trwalo chwilkę :))), a do momentu rozwiazania jeszcze tak daleko !!!PozdrawiamJoasia z Miśkiem 4,5l i Brzusiem 19 tydz.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Śniłam, piękny sen ....... IP: *.* 24.09.01, 10:42
      Och, jaki piękny sen, niech Ci się koniecznie spełni, trzymam kciuki :)!!!Trochę Ci go zazdoszczę, bo mi się dzisiaj też śnił poród, ale sen był tak koszmarny, że się obudziłam zlana potem... A do mojego terminu już niewiele ponad 2 tygodnie...Kasia R
      • Gość: guest Re: Śniłam, piękny sen ....... IP: *.* 24.09.01, 15:40
        A ja podczas tej ciazy w ogole nie mialam snu o o porodzie (w przeciwienstwie do poprzedniej ciazy, gdzie snilo mi sie, ze urodzilam synka a w rzeczywistosci na Usg stwierdzili dziewczynke. No i co? Mam synka-6 latka)Czasami sny sie spelniaja :-)))Aga
    • Gość: guest Re: Śniłam, piękny sen ....... IP: *.* 05.10.01, 09:50
      Joasiu! Mnie też (wreszcie) dzisiaj śnił się taki piękny sen, jak Tobie! Śniło mi się, że urodziłam córeczkę szybko i bez bólu, a w dodatku nie w Polsce, tylko w Madrycie... (chyba dlatego, że tam spędziłam 3 piękne miesiące kilka lat temu).Oby ten sen się spełnił, zwłaszcza, że moment tuż tuż...Kasia R + Brzuszek już 39 tygodni ze mną!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka