Dodaj do ulubionych

Przywitanie.

IP: *.* 25.09.01, 11:30
Mam na imię Dagmara i mieszkam w Gdyni. Mam siedmioletniego syna. Wraz z mężem staramy się właśnie o jego rodzeństwo. Dlatego od jakiegoś czasu czytam z uwagą wasze posty.Pozdrowienia,Dagmara
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Przywitanie. IP: *.* 25.09.01, 12:05
      Witaj wśród nas Dagmaro :)Moja koleżanka własnie tydzień temu urodziła w wodzie w puckim szpitalu. Jeszcze nie znam szczegółów, za wcześnie na odwiedziny i pytania co i jak było, ale jak tylko sie czegoś dowiem tam znać. A tak nawiasem mowiąc Szpital w Pucku zdobył I miejsce w konkursie GW "Rodzić po ludzku" czyli coś w tym musi być.Też jestem z Gdyni :hello:Kalina
    • Gość: guest Re: Przywitanie. IP: *.* 25.09.01, 13:00
      WitajJestem z Wroclawia, mam synka 6-letniego i obecnie jestem w 36 tygodniu ciązy z drugim dzieckiem (ma byc coreczka tym razem). Od dwoch miesiecy jestem posiadaczka komputera i internetu i od tej pory goszczę na stronach edziecka. PozdrowieniaAga:hello:
    • Gość: guest Re: Przywitanie. IP: *.* 25.09.01, 13:41
      Część jestem posiadaczką 11.tygodniowego brzuszka a na stronach e dziecko jestem od trzech miesięcy i szczrze mówiąc jest to kopalnia wiedzy i wsparcia dla mam i przyszłych mam .witam cię serdecznie.Ja jestem z Krakowa.Pozdrawiam Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka