Gość: guest
IP: *.*
05.10.01, 17:19
Część dziewczynyJa niestety muszę się wyżalić. Wszystko byłoby piękne i wspaniałe, gdyby nie praca. Jestem bardzo szczęsliwa, że jestem w ciązy (już początek 6-go miesiąca), ale od czasu gdy zaszłam w ciążę mam wiecznie jakieś problemy w pracy. Teraz np. wysłałam raport do kobiety z naszej centrali, gdzie była jedna pomyłka. Dostałam odpowiedź (cc wszyscy moi szefowie), czy mgłabym łaskawie uaktualniać raport,bo np coś się już zmieniło (i tu własnie ta pomyłka). E-mail pełen był wykrzykników i wynikało z niego, że wszystko jest do kitu.Nie wiem, jestem już zmęczona, nie byłam ani razu na zwolnieniu, ani na urlopie od początku ciąży. Może rzeczywiście będąc w ciąży gorzej się myśli i mniej skupia na pracy, ale czemu niektórzy są tak złośliwi i z drobnej pomyłki(nie miała ona na nic wpływu, raport był tylko dla informacji tej kobiety)robią halo na całą firmę? Jak wam się pracuje w ciąży? Wiem, że jest już piątek wieczór(jeszcze siedzę w pracy)i ten problem jest banalny, ale jest to okropnie dołujące i zastanawiam się, czy nie ma to wpływu na dzidzię. Pozdrowienia dla wszystkich i życia bez stresów. PA,pa