Dodaj do ulubionych

koszty internetu

IP: *.* 17.10.01, 00:55
Dziewczyny, jak sobie radzicie z kosztami internetu?Bardzo lubię zaglądać do internetu szczególnie na dzidziusiowe strony, ale od kiedy stało się to moim ulubionym zajęciem zgrozę budzą rachunki telefoniczne- mam dostęp przez TP SA. Pozdrawiam Zużka i 28 tygodniowy brzuszek
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: koszty internetu IP: *.* 17.10.01, 08:11
      mozesz podpisac umowe z internetia - jest troche taniej zajrzyja na strone www.internetia.pl i wtedy odbywa sie to na zasadzie callback jesli jestes abonentem tpsa a jesli netii to po prostu laczysz sie z innym numeremsa jeszcze rozne sprytne programiki w ktorych np ustawiasz koszt polaczenia i to ze np przy jednym polaczeniu nie chcesz przekroczyc jakiejs okreslonej liczby impulsow lub kosztu polaczenia - wtedy ten programik cie rozlacza a ty spokojnie kontrolujesz wydatki na te cudowna rzecz jaka jest internetpozdr.Wika
    • Gość: guest Re: koszty internetu IP: *.* 17.10.01, 17:10
      Ja też mam połączenie przez TPSA. Od września skorzystaliśmy z promocji i mamy 30 godzin internetu za 60 zł. Myślałam że to będzie mało, ale okazało się że nie wyrabiamy 30, ale jakieś 26. Jest fajnie bo liczony jest rzeczywistyczas, a nie każde rozpoczete 3,6 minut. osobiście to bardzo rozładowało mój dyskomfort jaki wcześniej miałam gdy wisiałam w sieci. pozdrowionkagaja:love:
      • Gość: guest Re: koszty internetu IP: *.* 17.10.01, 20:07
        witaj ja mam stale lacze poprzez kablowke wiec obojetnie ile siedze w necie place tyle samo co miesiac 90 zl jakbym miala polaczenie przez telefon chybabym zbankrutowala bo bardzo duze razem z mezem korzystamy z netu pozdrawiam mala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka