Dodaj do ulubionych

Czy to ciąża?

IP: *.* 11.11.01, 19:02
Jestem w 19 dniu cyklu (mam cykle 27 dniowe)i od 2 dni bardzo bolą mnie piersi(takie mrowienie), tak że trudno mi było usnąć i ten ból promieniuje aż pod pachy. A że z mężem bardzo usilnie staraliśmy się o dzidzię, czy to może być ciąża? Wiem, że na test jeszcze za wcześnie, ale bardzo chciałabym ... To mój debiut u Was. Pozdrawiam Uluś
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Czy to ciąża? IP: *.* 11.11.01, 19:26
      To chyba może być ciąża, tak myslę, ale każda pani odczuwa to inaczej. Ja w każdym razie też czułam takie mrowienie, jakie Uluś opisujesz. Jestem teraz w 23 tygodniu ciąży i już czuję jak moja dzidzia fika w środku. Życzę Ci tego samego. Daj znać jak się okaże, że to jest TO. Pozdrawiam serdecznie. Aguszka
      • Gość: guest Re: Czy to ciąża? IP: *.* 11.11.01, 23:07
        b.prawdopodobne.ale bedzie fajnie, co???
    • Gość: guest Re: Czy to ciąża? IP: *.* 11.11.01, 23:29
      Też mialam podobne odczucia, tylko nie przypuszczałam wtedy, że już jestem w ciąży (lekarz twierdzil, że tak łatwo nie będzie). Później czułam się jakby brała mnie grypa, a potem jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży to "cierpiałam" na chroniczne szczęście.PozdrawiamPaulina S.
      • Gość: guest Re: Czy to ciąża? IP: *.* 12.11.01, 12:48
        Też bolały mnie piersi- test wyszedł po 7 czy 8 dniach od zapłodnienia-napisz koniecznie, jak będziesz już wiedziła.
        • Gość: guest Re: Czy to ciąża? IP: *.* 12.11.01, 13:06
          Dziewczyny dzięki za odpowiedź. Biorę duphaston- w sobotę ostatnią tabletkę i około pon, jak nie pojawi się okres planuję zrobić test, choć lekarz mi powiedział, że jak nie pojawi się okres po odstawieniu tabletek, to na pewno będzie to oznaczało ciążę, ale ja i tak chcę zobaczyć te (ewentualne) dwie krechyUluś
    • Gość: guest Re: Czy to ciąża? IP: *.* 12.11.01, 15:07
      Podziwiam za cierpliwosć.Ja już bym chyba pędziła do apteki po test.A te objawy...Jak najbardziej pasują.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka