Dodaj do ulubionych

czytajcie!!!

IP: *.* 11.01.02, 17:05
Czytam i czytam... ogarnia mnie przerazenie, Ale nie z powodu madzi,tylko z powodu pewnego pana... Szkoda mi takich ludzi jak on!!! Niby on jest taki konsekwentny, a jego dzieci??? Przecierz nie mozna przewidziec co bedzie za kilka lat!!! A zycie lubi platac figle,chocby takie jak ten. Nie znamy rodzicow madzi,moze ich poglady co do uswiadomienia sa takie same jak Rambo?? Nasuwa mi sie pyt.czy aby uciec od odpowiedzialnosci,trzeba rzucac sie z mostu(napisal ze sie zastanowi) mysle ze takim ludziom jak on przydalo by sie to juz dawno.wspolczucia dla zony i dzieci! TRZY-MAMY za ciebie kciuki,Madziu!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: czytajcie!!! IP: *.* 11.01.02, 22:29
      adriano-rzeczywiście masz rację. Temat na siłę zamknięto i wyczytałam, że to była podpucha. Może i ta Magda to podpucha... Tylko myślę, że trochę głupio zrobiła osoba podająca się za pana Rambo... Głupia historia...Bardzo głupia... Może jednak, jeśli ta magda nie jest jedynie wyczynem czyjejś wyobrażni, odezwie się.
      • Gość: Basia_mama_Patryka Do Janeczki - moderator IP: *.* 12.01.02, 01:09
        Janeczko. Wątek który rozpoczęła Magda, został zamknięty ze względu na coraz większą ilość WULGARYZMÓW, które pojawiały się w postach. Na cos takiego na forum nie możemy sobie pozwolić. Do ogólnej wiadomości mogę podać fakt, że Magda i Rambo, to dwie zupełnie różne osoby. PozdrawiamBasia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka