Dodaj do ulubionych

CO MOŻE OZNACZAĆ PLAMIENIE W PIERWSZYM TRYMESTRZE CIĄŻY ?

IP: *.* 04.02.02, 00:15
ODBYŁAM 8-MIO GODZINNĄ PODRÓŻ SAMOCHODEM. NA DRUGI DZIEŃ MIAŁAM BRĄZOWAWE UPŁAWY, NIEDUŻO. NAPISZCIE CZY ZDAŻYŁO SIĘ WAM COŚ TAKIEGO. CZEKAM NA WASZE RADY. POZDRAWIAM BETTY
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia26 Re: CO MOŻE OZNACZAĆ PLAMIENIE W PIERWSZYM TRYMESTRZE CIĄŻY ? IP: *.* 04.02.02, 09:56
      Ja miałam niewielkie brudzenie w terminie, kiedy powinnam dostać okres i to jest dopuszczalne. Jeżeli jednak plamienie nie przejdzie, bądź się nasili, to zgłoś się natychmiast do lekarza, bo może to być sygnałem czegoś niedobrego. Może to być sygnałem np. zaczynającego się poronienia, dlatego nie wolno lekceważyć żadnych plamień. Musisz dużo wypoczywać, leżeć, nie dźwigać i się nie przemęczać. Napisz, czy plamienie ustało i w którym jesteś tygodniu. Plamienie wcale nie musi oznaczać tylko złych rzeczy, więc nie martw się na zapas. Lekarz na pewno rozwieje Twoje wątpliwości. Życzę powodzenia.
      • Gość: madzia22 Re: CO MOŻE OZNACZAĆ PLAMIENIE W PIERWSZYM TRYMESTRZE CIĄŻY ? IP: *.* 04.02.02, 21:06
        Podpisuję się pod Asią.Uszy do góry.Madzia
    • Gość: erato Re: CO MOŻE OZNACZAĆ PLAMIENIE W PIERWSZYM TRYMESTRZE CIĄŻY ? IP: *.* 04.02.02, 10:32
      Nie chcę Cię straszyć, ale miałam coś takiego (wprawdzie nie po podróży samochodem, ale tak po prostu) i... dwa dni później było już po ciąży :((( Oczywiście w Twoim przypadku może to być coś zupełnie innego. Np. niedobór hormonów. Ale MUSISZ NATYCHMIAST SKONSULTOWAĆ SIĘ Z LEKARZEM!Trzymam kciukiJustyna&Brzunio (który wczoraj skończył 22 tygodnie :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka