Dodaj do ulubionych

Waga w 5 m-cu

IP: *.* 14.03.02, 15:32
Jestem w 21 tygodniu ciążyn na razie przytyłam 3 kg. W pierwszej ciąży łącznie przytyłam około 20 kg. Obecny mały przyrost cieszy mnie, aczkolwiek nie wiem jak będzie to wyglądało pod koniec 9 m-ca. Napiszcie ile ważyłyście w piątym miesiącu i jak potem przybierałyście na wadze. A przy okazji pozdrawiam mamy lipcowe, gdzie się podziałyście ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorota Jakieś spotkanie ? IP: *.* 14.03.02, 15:35
      Dotychczas nie mogłam brać udziału w spotkaniach bo ciągle coś mi wypadało, ale akurat ten piątek mam wolny. A tu brak jakiejkolwiek inicjatywy spotkania. Więc rzucam temat "może jakieś spotkanie w Warszawce ?"
    • Gość: piglecikkolka Re: Waga w 5 m-cu IP: *.* 14.03.02, 15:56
      Cześć!ja jestem w 22 tygodniu i do tej pory przytyłam 4 kilo, czyli mniej więcej tyle co Ty. Według mojej Pani doktor przyrost wagi jest bardzo prawidłowy.co do spotkania to ma być w następny weekend. szczegóły jeszcze w trakcie ustalania. pozdrawiam, Kolka
      • Gość: Wioletta Re: Waga w 5 m-cu IP: *.* 15.03.02, 16:08
        A ja jestem w 20 tygodniu (chociaż mam termin dzień przed Kolką, czyli 28.07) i przytyłam 5 kg. 16.01 ważyłam 1 kg mniej niż przed ciążą, od 16.01 do 11.03 przytyłam 6 kg.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka