Dodaj do ulubionych

Piglecik i Bromba

IP: *.* 22.07.02, 13:35
Jestescie tu jeszcze czy juz sie przeflancowalycie na `Niemowleta`i reszte?Zakwitne od tego czekania.:love:B
Obserwuj wątek
    • Gość: Bromba Re: Piglecik i Bromba IP: *.* 22.07.02, 16:06
      Bogusiu kochana! Temu mojemu Dzidziuchowi tak dobrze w brzusiu, ze wyglada na to, ze juz na zawsze przyjdzie mi zostać "Brzuchatka" :crazy: Juz jest szesc dni po terminie a tu NIC!!! Pilam herbatke z lisci malin! :cry: I nic... :( Gadam do Dzidziucha i blagam go, zeby juz sie raczylo pokazac, ale ono upor chyba odziedziczylo po swoich rodzicach ;) Juz nawet zaczelam chciec, zeby bolalo tylko niech sie wreszcie zacznie :gun: Bromba wCiaz Brzuchatka :cry:
    • Gość: piglecikkolka Re: Piglecik i Bromba IP: *.* 22.07.02, 16:23
      Oj, ja tez powoli kwitne... ;-) choc do terminu mam jeszcze 2 dni... Staram sie jednak te ostatni dni z brzuszkiem spedzic aktywnie. Spaceruje, spotykam sie ze znajomymi (ktorzy maja mnie za mala wariatke, ze tak biegam po miescie :crazy: )Moja Emilka puka mi od srodka, ze jeszcze tam troche posiedzi, bo chce byc Lewkiem (jak Mamusia :-))Jak bedzie sie cos dzialo - dam znac! Kolka
    • Gość: sawlb Re: Piglecik i Bromba IP: *.* 24.07.02, 21:32
      Jej,trzymajcie sie Dziewczyny. UPS! co ja mowie. Rozsypujcie sie jak najszybciej.:bic: Juz niedlugo. Mezow eksploatujcie.:love:,rycyna zapijajcie.:eek:. Now ogole wszystko co wam do glowy przyjdzie.A jednoczesnie sie oszczedzajcie byscie mialy sile rodzic.:crazy:Predzej czy pozniej to nastapi.Nie ma mocnych. Brombcia to Ty zaczynasz 10ty miesiac ustawowo.:lol:. A jak smarowanko idzie?Piglecik toz to termin dzisiaj. No Emilus. Godzina wybila! Pora sie wyprowadzac.(((((((((USCISKI))))))))))))i porodowe fluidy.
      • Gość: Bromba Re: Piglecik i Bromba IP: *.* 28.07.02, 15:32
        hi hi! juz jestem spowrotem i "rozsypalam sie" 24 lipca o 11:15 :bounce: !!!! Rycyny lyknac nie zdazylam (choc mialam przygotowana :D ), meza wykorzystac - rowniez nie ;) Jedyne co mi przyszlo do glowy, to postymulowac sutki i po dwu minutach (pewnie to tylko zbieg okolicznosci) rozpoczelo sie na dobre! :crazy: A ja coz? Jeszcze sobie umylam glowe a meza w tym czasie pognalam do garazu po pozyczone auto, ale wcale nie mialam pewnosci, ze to juz. Pomyslalam sobie jednak tak "jesli to nie jest to, to wrocimy i juz, ale jesli to jest to!, to lepiej pojechać i skonsultowac na miejscu". Bo skurczow jako takich to ja w ogole nie czulam tylko taki bol jak przy menstruacji, za to bardzo regularnie i wlasnie ta regularnosc sprowokowala mnie do decyzji o wyjezdzie do szpitala. Przyjechalismy na oddzial i mowie pani jak jest, a ona na to z usmiechem: "taaaak, to juz! zapraszam!" Na KTG skurcze wyszly 60%...Teraz na razie skoncze moje wywody, gdyz musze sobie isc polezec, bo sie czuje zmasakrowana, ale pobyt w szpitalu byl suuuper! Nie na darmo ten szpital dostal piec gwiazdek i piec serduszek od fundacji "Rodzic po ludzku" Acha! najwazniejsze: mamy corcie, 3300g/55cm! :hap: Jest slodziutka, wlasnie sciamlala jedzonko, a ja teraz musze zajac sie obolalymi sutkami, ktore na poczatku zdazyla szczypnac i teraz to sie na mnie msci :cry:Rozanielona Bromba Brzuchatka-NieBrzuchatka (no brzusia troche ubylo, ale niezle go tez jeszcze zostalo :lol: )
        • Gość: sawlb Re: Brombcia !!! G r a t u l a c j e ! ! ! IP: *.* 28.07.02, 20:01
          WOW! Wreszcie nadeszla ta wiekopomna chwila!Serdeczne gratulacje i caluski w stopki malej krolewny!!!!.:love:Niech Wam rosnie zdrowo i plawi sie w szczesciu. A Wy z nia.:)B& gangPSPiglecik tez sie juz pewnie rozsypal bo jakos tak cicho.:bounce:
        • Gość: piglecikkolka Re: Gratulacje dla Bromby Nie-Brzuchatki :-) IP: *.* 29.07.02, 10:59
          Cześć! :hello:Gratuluje cudownej córci! :love: Wiesz, zazdroszczę Ci, że możesz już swoją kruszynkę poprzytulać... Ja byłam dziś na ktg - czynność skurczowa niewielka, puls w normie. Szyjka jest gotowa do porodu, a tu dalej nic. W środę mam kolejne badania, choć mam nadzieję, że do tego czasu Emilka jednak spojrzy już na mnie :-)Trzymajcie się cieplutko!Kolka
        • Gość: Bromba Re: Piglecik i Bromba IP: *.* 29.07.02, 13:52
          Dziewczyny, dzieki! Jestem w takim stanie fizycznym (a ten indukuje moj stan psychiczny), ze chyba umre z bolu :OBoli mnie krocze, odbyt (parszywe hemoroidy :( ), nie moge siedziec ani stac, mala w dowod wdziecznosci za wydanie jej na swiat pogryzla mi sutki i teraz mam wrazenie, ze wiecej z nich leci krwi niz mleczka :O Piersi mam tak nabrzmiale, ze mi chyba eksploduja - z natury byly niemale i teraz jak zrobily sie dodatkowo ciezkie od mleczka, to nie moge znalezc dla nich wygodnej pozycji... :fou: Chodze i rycze z bolu i bezsilnosci, ale jednoczesnie jestem szczesliwa, ze mala jest zdrowa i taka sliczna :crazy:Piglecik, ja bylam w srode w poludnie na KTG i czynnosc skurczowa macicy byla zadna, a szesc godzin poznij rozbuzowalo sie tak, ze w godzinke bole mialam co cztery minuty! trzymajcie za mnie kciuki,Bogusiu, znasz sposob na bolace hemoroidy? Ty wiesz wszystko! ;) Piglecik! do roboty! czekamy!Bromba Nie-Brzuchatka
    • Gość: piglecikkolka Re: Piglecik i Bromba IP: *.* 06.08.02, 14:05
      czesc dziewczyny,urodzilam! 1.08 przyszla na swiat moja kruszynka - Emilka. dokladne sprawozdanie z porodu znajdziecie na forum w oczekiwaniu - napisane przez dumnego Tatusia.pozdrawiam!
      • Gość: sawlb Re: Piglecik i Bromba IP: *.* 06.08.02, 14:13
        Kolka.GRATULACJE!!!!!!!!!!.:love:No to stalo sie.:bounce:Caluski w nunie dla Malenkiej.Sliczne ma imie. Lece czytac sprawozdanie tatusia.:)))MNostwo zdrowka dla Was obu.((((((()))))))BPSMam nadzieje,ze mi wybaczysz tego Piglecika.:D. Tak jakos mi to pasowalo,ze nie moglam sie powstrzymac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka