zuzanna322 02.12.06, 20:08 Moj syn urodzi sie w znaku Strzelca. Czy ktos wie, co mowi sie o Strzelcach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michasia24 Re: Zodiakalne Strzelce 02.12.06, 20:40 To jeden z największych optymistów spośród wszystkich znaków zodiaku, znajdzie pozytywne strony w każdej sytuacji, jest chodzącą reklamą siły pozytywnego myślenia. Ma silne poczucie sprawiedliwości, wrażliwy na krzywdę innych, bystry, odpowiedzialny, utalentowany w różnych dziedzinach. Postępowy, otwarty na nowe idee, idealista, ciekawy świata i ludzi, uwielbia podróże i zmiany. Odważny w swoich działaniach nieprzekupny, głodny wiedzy i pełen pasji. Ma silne poczucie wolności i niezależności, należy do ludzi bez względu na wiek, wiecznie młodych duchem. Jest szczery, przyjacielski, oddany swojej rodzinie - zwłaszcza dzieciom. Lubi wyzwania, ma duży temperament, romantyczny, skłony do wielkich namiętności. Mimo, że dobra materialne i sukces oraz sława nie są dla niego najważniejsze, często je osiąga .Ceni prawdę i szczerość, ma filozoficzne podejście do życia. Łatwo dostosowuje się do nowych okoliczności i zmian. Ja jestem strzelcem i to co tu pisze w 90% zgadza się ze mną. Odpowiedz Link Zgłoś
lizzy9 Re: Zodiakalne Strzelce 02.12.06, 23:28 To co pisze Michasia jest prawda Mam meza Strzelca i synka Strzelca urodzonego w Mikolajki Bedzie mial 8 lat, super chlopak, jezeli ma ciekawe zajecie, nie wazne czy to jest pomaganie w paleniu w kominku, zbieranie lisci, czy klejenie samolotow, to jest szczesliwy. Strzelce to wesole i energiczne dzieci, moj synek akurat nie lubi za bardzo zmian, ale to taki 'przyloz do rany' chlopak, nie jest maruda, lubi sport, jest dobry w sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasik787 Re: Zodiakalne Strzelce 03.12.06, 00:08 Zgadzam sie calkowicie. Strzelce sa optymistami i ciekawymi ludzmi- do tego bardzo dobrzy ludzie)) Znam wielu strzelcow. Zreszta daleko nie musze szukac,gdyz moj maz jest strzelcem i moj 2 letni synek rowniez-tak jak syn lizzy9-z 6 grudnia. Pozdr.Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
agness121 Re: Zodiakalne Strzelce 05.12.06, 11:30 ja jestem strzelcem i zgadzam sie w 100%...może to nieskromne, ale to w porządku znak, mój mąż jest też spod strzelca, urodziliśmy się tego samego dnia i miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś