efilo 03.12.06, 13:55 Kończę właśnie 12 tc i lekarz mnie wysłał na test pappa. Sama statystyka mi jednak nie wystarczy i chce koniecznie zrobić usg. Ale nie wiem gdzie się udać... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasian00 Re: USG genetyczne w Katowicach - gdzie??? 03.12.06, 15:37 www.klinikanieplodnosci.pl/?page=kontakt lub Sodowski Krzysztof Centrum Medyczne 40-084 Katowice, ul. Opolska 11 - woj. śląskie tel. 032 203 73 63, fax 032 248 10 71 Polecam p. Agate Włoch. Pracuje w obu klinikach (byłam i na Żeleznej i na Opolskiej, osobiście polecam Provita). Trzeba się wcześniej umówić. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka114 Re: USG genetyczne w Katowicach - gdzie??? 03.12.06, 16:13 Ja na pierwszym usg genetycznym, w 12 tyg, byłam w Rudzie Śląskiej w fundacji Genom. Natomiast w 22 tygodniu byłam w Katowicach na ul. Opolskiej u dr Włoch.Z obydwóch badań byłam bardzo zadowolona,ale szczególnie polecam dr Włoch.Naprawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla4 Re: USG genetyczne w Katowicach - gdzie??? 03.12.06, 17:17 a czy ktoś z Was był u dr Cnoty? Myślałam, żeby się do niego zapisac do Genomu na połówkowe i szukam opinii na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
joa261 Dr. Cnota 03.12.06, 19:34 Hej.Ja byłam na usg właśnie u pana doktora kilka dni temu.I jestem pod ogromnym wrażeniem- jak dla mnie REWELACJA. Byłam tam na usg w 12 tygodniu ( przede mną jeszcze dwie wizyty u pana doktora). Ale nie poszłabym już teraz do żadnego innego lekarza. Lekarz miły, konkretny, wszystko wytłumaczył jak należy. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ekaczmarczyk Re: Dr. Cnota 03.12.06, 20:41 Podpisuję się pod tym co napisała Joa261. Też byłam u dr Cnoty. Podobno usg genetyczne jest też na ul. Żelaznej. Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
anulka59 Re: USG genetyczne w Katowicach - gdzie??? 03.12.06, 21:37 Dzxiewczyny napiszcie proszę gdzie przyjmuje dr Cnota i ile kosztuje USG.Z góry dziękuję za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
efilo Re: USG genetyczne w Katowicach - gdzie??? 03.12.06, 21:39 Dzięki wielkie A czy ktoś słyszał o Feminie na Różanej? Odpowiedz Link Zgłoś
beti07 Re: USG genetyczne w Katowicach - gdzie??? 04.12.06, 09:57 Witam.Ja również w 100% polecam dr.Cnotę.Wizyta kosztuje 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_mozna_wyswietlic_strony Re: USG genetyczne w Katowicach - gdzie??? 04.12.06, 10:58 Chodzę do FEMINY od 3 lat - teraz druga ciąża. "Załapałam się" też do programu badań prenatalnych. Mają tam naprawdę niezłe, nowiutkie USG, można dostać nagranie na płytce CD. Po pierwszym USG nie potrafię powiedzieć zbyt dużo, bo trwa ono krótko i polega głownie na ocenie przezierności karkowej. Za 2 tygodnie mam "połówkowe" - wtedy pokuszę się o jakąś konkretną opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
niokusia Re: USG genetyczne w Katowicach - gdzie??? 04.12.06, 15:55 www.echo.pron.pl/ to jest strona internetowa dr Agaty Włoch świetna lekarka naprawdę polecam sie do niej wybrać Odpowiedz Link Zgłoś