Dodaj do ulubionych

do mam oczekujacych maluszków

IP: *.* 13.09.02, 20:34
Drogie mamusie , czekające na swe kochane skarbeczki, pozwoliłam sobie napisać tekst modlitwy , którą znalazłam kiedyś w książce i sama z niej korzystałam . Mam nadzieję że się wam spodoba i choć nieliczne z Was z niej skorzystają." Kochany Ojcze niebieski , wszechmocny i wieczny Boże , Stwórco nas wszystkich,Dziękuję Ci za to nowe życie , które jest we mnie,Dziękuję Ci, żeś się mną posłużył w swym dziele stworzenia.Zachowaj mnie i to dziecko w zdrowiu podczas miesięcy oczekiwania.Myślę często o Jezusie, który urodził się tak samo , jak urodzi się moje dziecko.Dopomóż memu dziecku rosnąć jak rósł Jezus, żeby było mądre i kochające i wiedziało , że Ty jesteś jego Ojcem w niebie.Dopomóż mi , jak dopomogłeś Maryi powierzyć mnie samą , mego męża i dzieci Twoim rękom,wierzę z całego serca , że uczynisz dla nas wszystko to ,co najlepsze ".Mam nadzieję drogie mamy , że nikogo tym nie uraziłam ,Gorąco pozdrawiam Was i wasze maluszki. Magda / mama Kasi
Obserwuj wątek
    • Gość: Siunia Re: do mam oczekujacych maluszków IP: *.* 14.09.02, 23:40
      Mnie się podoba.Myślę, że skorzysta napewno nie jedna, niekoniecznie wyrażą swą opinię, ale pomodli sie nie jedna :)Pozdrawiam- Siunia
      • Gość: Asior Re: do mam oczekujacych maluszków IP: *.* 17.09.02, 12:03
        Magda, to piekny pomysl. Nie rozumiem dlaczego ktos mialby sie poczuc urazony. Mysle, ze wiekszosc przyszlych matek modli sie o swoje malenstwa, a jesli sa niewierzace, uszanuja to.Nie mozemy wsydzic sie Pana Boga!Pozdrawiam serdecznieAsiek+17 tyg.brzusio
    • Gość: magdaK. Re: do mam oczekujacych maluszków IP: *.* 17.09.02, 12:33
      cześć drogie mamusie, fajnie , że się Wam podoba, Asiorku drogi, masz rację Boga się nie należy wstydzić i ja się nie wstydze , chodzi mi tylko o to , ze wśród nas są mamy wierzace i niewierzące, a nie chciałam by ktoś poczuł się , że tak powiem na siłę uszczęśliwiany, ale jestem pewna , że wielu mamom ten pomysł się spodoba i wykorzystają tą modlitwę by siebie i swe skarby powierzyć Bożej opiece.Pozdrawiam Was i maleństwa. / Magda
    • Gość: Cytrynka Re: do mam oczekujacych maluszków IP: *.* 17.09.02, 17:32
      Dziękuję, potrzebowałam takiej właśnie modlitwy. Cytrynka i brzusio
    • Gość: WW Re: do mam oczekujacych maluszków IP: *.* 24.09.02, 15:03
      Piekne! dziekuje!!!!buzka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka