mama_80 05.12.06, 19:53 Jestem w 33 tyg, od paru dni czuje duzo slabsze ruchy mojego Malenstwa. Dzis czułam je moze z raz czy dwa. Czy powinnam sie denerwowac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia.nowak Re: słabsze ruchy Dzeiciatka 05.12.06, 20:01 proponuję zrobić KTG. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lidia23 Re: słabsze ruchy Dzeiciatka 05.12.06, 20:02 Gosia ma rację. Jedź do szpitala niech zrobią ktg jeśli będzie cos nie tak napewno zareagują. Pozdrawiam. lidia23.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama_80 Re: słabsze ruchy Dzieciatka 05.12.06, 20:04 Robilam ktg tydzien temu i wszytko bylo ok. A wczoraj mialam robione bardzo dokladne usg i tez wszystko bylo ok. Tylko Maluszek jakos malo rusza sie ostatnio.Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: słabsze ruchy Dzeiciatka 05.12.06, 20:04 Jedź do szpitala najlepiej natychmiast. Nic sie nie stanie jak ci powiedzą: wszystko jest ok, niepotrzebnie pani przyjechała; natomiast jeśli coś się dzieje, liczy się każda minuta. Odpowiedz Link Zgłoś