Dodaj do ulubionych

PODWYZSZONE TĘTNO U MALEŃSTWA

IP: *.* 08.11.02, 10:46
Jestem w 33 tyg. przy kolejnej wizycie u Pani doktor słuchamy jak zawsze tętna Małego i okazuje się,że jest ono nieco podwyższone zakres do 190.Z gabinetu pani doktor pojechałam do szpitala, tam zrobiono mi KTG.KTG oceniala Pani lekarz, ktora nic mi nie powiedziala konkretnego, znowu wyszlo podwyzszone tetno do 180; szczegolnie wtedy kiedy mały sie rusza, czyli teoretycznie dobrze, ale uslyszalam ze jednoznacznie to ona nie moze stwierdzic czy ten zapis jest OK.Zalecila zrobienie USG serce plodu i poowtorne KTG za 6 dni ( oczywiscie polecila mi lekarza u ktorego to USG prywatnie moge zrobic..)Tylko, ze ja robilam 3 tygodnie temu u super specjalisty na super sprzecie takie wlasnie USG z uwzglednienm oceny serca i bylo wszystko wg tegoż lekarza Ok.Nie wiem czy mam sie martwic, czy biec znowu na kolejne USG, nie jestem ich aż taka zwolenniczka, z drugiej strony chce zrobic dla dziecka i jego zdrowia co tylko sie da.Jezeli macie doswiadczenie w podobnej jak moja sytuacji to prosze podzielcie sie nim ze mna.Martwie sie troche( TROCHE!!) wiec czekam na Wasze cieple słowa.Paradosia
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka