amistad22 13.12.06, 10:30 Witajcie! Mam pytanie czy zdażyło się Wam kiedyś podczas ciąży zemdleć?? Mi się to ostatnio przydarzyło i nie wiem co o tym mysleć?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyes69 Re: omdlenia 13.12.06, 10:31 Myslec mozesz tyle, ze musisz o tym swojemu lekarzowi powiedziec. Moze masz anemie? Moze nie... Moze cos innego. Moze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
amistad22 Re: omdlenia 13.12.06, 10:34 dzięki-może lepiej zrobić sobie teraz jakieś badania?? do lekarza ide dopiero za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Re: omdlenia 13.12.06, 10:38 Nie ma co panikowac, bo stres w niczym Ci nie pomoze. Jesli bardzo sie martwisz, to zadzwon do swojego ginekologa. Jesli nie masz takiej mozliwosci, a martwisz sie bardzo, to idz do lekarza ogolnego, moze on Ci w czyms pomoze. Nie wydaje mi sie, zeby to bylo cos groznego. W ciazy rozne rzeczy sie dzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: omdlenia 13.12.06, 11:02 Zdecydowanie nie panikuj :o) W ciąży takie numery się niestety mogą trafić. Ja raz prawie zemdlałam, ale na szczęście dobiegłam na czas do ławeczki :o) Wyniki mam całą ciążę idealne. Doktorek powiedział, że pewnie młody mi na coś nacisnął :o) Odpowiedz Link Zgłoś
ollik83 Re: omdlenia 13.12.06, 12:00 nie przejmuj się za bardzo, naturalnie powiedz lekarzowi, ale pewnie ci odpowie,że tak czasem bywa.Mi też si e to pare razy zdarzyło, wyniki mam dobre. lekarz tylko powiedział,żebym za dużo nie stała, bo jest jakiś ucisk i wtedy przydarzają sie omdlenia. Odpowiedz Link Zgłoś
amistad22 Re: omdlenia 13.12.06, 12:24 dziękuję Wam bardzo! nie martwie się tym aż tak bardzo ale na pewno wspomne o tym lekarce podczas wizyty! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_s Re: omdlenia 13.12.06, 12:52 Mi ostatnio lekarz powiedział, że niskie ciśnienie też może być przyczyną omdleń, i tak jest w moim przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś