IP: *.* 20.01.03, 13:33
Czesc Dziewczyny! Powiedzcie mi, od ktorego tygodnia warto jest isc na usg trojwymiarowe - tak zeby bylo cos widac.Jak bylam na zwyklym usg w 10 tyg. to bylo widac piekniutki pecherzyk.Teraz jestem w 16stym i zastanawiam sie,czy jak teraz pojde na takie usg,to bedzie widac cos wiecej niz na zwyklym. I jeszce jedno pytanko - czy dr Roszkowski zawsze robi usg trojwymiarowe? Bardzo Wam dziekuje, Pola i 16sto tygoniowa Dzidzia
Obserwuj wątek
    • Gość: ZuziaZwierzchowska Re: USG 3D IP: *.* 20.01.03, 23:48
      Cześć! Najlepiej iść na USG w 22tyg.Tak twierdzi dr Roszkowski.Szczerze mówiąc nie wiem czy zawsze takie robi-może któraś z dziewczyn będzie wiedzieć.Pozdrawiam
    • Gość: olivia5 Re: USG 3D IP: *.* 21.01.03, 19:32
      Cześć Pola!USG. trójwymiarowe to niesamowite przeżycie, to tak jakbyś zajrzała do środka...to cudowne spotkanie z bobaskiem.Ja miałam takie badanie robione w 22tyg.(w poprzedniej ciąży),ponieważ w tym tyg. najlepiej widać czy dziecko jest zdrowe. Ale już w 16tyg. widać rozwiniętego człowieczka.Jeżeli się nie możesz doczekać się do22, idź teraz a badanie powtórz jeszcze raz później.Pozdrawiam i życzę udanego usg. i nie zapomnianych wrażeń.Klaudia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka