45q6 Re: moze nie na temat 21.12.06, 15:22 czesc dziewczyny mam pytanie oczym moze swiadczyc bul brzucha jak na @ podczas brania tabletak antykoncepcyjnych/? Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: moze nie na temat 21.12.06, 15:22 Że zaraz będziesz miała okres? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: moze nie na temat 21.12.06, 15:46 chodzi ci o bUl czy o bÓl?? bo nie wiem do którego ci radzić... Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Re: moze nie na temat 21.12.06, 15:52 Bol przed okresem, to bol przed okresem. Bul przed okresem, to bul przed okresem. Nieznajomosc reakcji wlasnego organizmu, to nieznajomosc reakcji wlasnego organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
45q6 Re: moze nie na temat 22.12.06, 14:02 dzieki ale kiedy bede miec okres to wiem ze ma byc 26 12 a mi chodzi o bol w podbrzuszu mam go juz drugi cykl.i wiem ze napewno to nie jest zadna infekcja bo robilam sobie wymaz i jest wszystko ok wiec infekcja odpada a bol na okres to raczej tez bo trwalby zbyt dlugo ale dzieki i tak po nowym roku ide do lekarza bo wy to tylko wysmiewac umiecie Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka.k1 Re: moze nie na temat 22.12.06, 14:15 A czego się spodziewałaś? Diagnozy przez internet? My nie wróżki, my ciężarówki Odpowiedz Link Zgłoś
eyes69 Re: moze nie na temat 22.12.06, 14:18 Po nowym roku... To troszke zwlekasz. Skoro Ci nie zalezy na tym, zeby sie dowiedziec co to, to nie idz wcale do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: moze nie na temat 22.12.06, 14:21 Wiesz, niejasno sformułowałas pytanie i zadałaś je chyba na niewłaściwym forum. "oczym moze swiadczyc bul brzucha jak na @ podczas brania tabletak antykoncepcyjnych?" Ja to początkowo zrozumiałam tak, że 1) jesteś w ciąży - bo inaczej dlaczego miałabyś zamieszczać to pytanie na forum "ciąża i poród"? 2) boli Cię brzuch tak, jak bolał Cię przed okresem, gdy brałaś tabletki antykoncepcyjne. I w takim wypadku radziłabym Ci iść do lekarza, bo moze coś się złego dzieje z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
45q6 Re: Doral 22.12.06, 17:37 dzieki za odpowiedzi co prawda beznadziejne ale sa .juz sie przyzwyczajam ze nie odpisujecie na moje pytania a jak odpisujecie to tak na odwal. No dobra to chodzilo mi o to i wcale nie musicie odpowiadac; biore tabletki antykoncepcyjne i od dwuch miesiecy boli mnie brzych jak na @ w tamtym miesiacu ja mialam tzn.@ i w tym pewnie tez bedzie ale o czym moga swiadczyc te bole? o ciaZy?,o miesniakach?juz sie boje i jednego i drugiego a po nowym roku bo do zadnego ginekologa sie juz nie dostane w tym roku no chyba ze prywatnie ale moja ginekolog tzn. ta do ktorej chodze i mam zaufanie przyjmuje na kase nzf i czeka sie do niej okolo tygodnia agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś