IP: *.* 11.03.03, 10:57
WitamBylam dzisiaj na kolejnym USG i lekarz stwierdzil ze pecherzyk ciazowy ma 5 mm (chyba 4-5 tydzien ciazy). Ale co mnie martwi to to ze tydzien temu tez bylo 5 mm. Czy to znaczy ze ciaza sie nie rozwija czy czasem tak moze byc? Kazali mi poczekac jeszcze tydzien ale ja chyba zwariuje do tego czasu? Czy moja fasolka nie rosnie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Zosia Re: Za mały IP: *.* 11.03.03, 12:05
      A czy widac juz bylo serduszko?
      • Gość: Ptysia Re: Za mały IP: *.* 11.03.03, 12:11
        nie bylo widac serduszka, ale martwi mnie to ze tydzien temu tez bylo 5 mm - czyli ciaza nie rozwija sie :(
        • Gość: Lidka1975 Re: Za mały IP: *.* 11.03.03, 12:20
          Alez rozwija sie! nIe zamartwiaj sie na zapas! Przeciez lekarz powiedzialby, gdyby cos bylo nie tak. Daj mu szanse! Zobaczysz, bedzie wszystko ok! Nie wolno sie martwic, bo biedy dzidzius nie wie, co sie dzieje ;-))))Lidka
    • Gość: nikitka Re: Za mały IP: *.* 11.03.03, 12:27
      Ptysiu nie martw się na zapas :)) Mi też tak powiedzieli w szpitalu, że muszę się liczyć z tym, że ciąża może być nieudana, bo jest malutki pęcherzyk ... A już po tygodniu serduszko biło :))) I udało się !!! Ale trzeba myśleć pozytywnie, czasami po prostu tak się dzieje, może za słabe usg ?? Teraz jestem w 8 tygodniu, :)))trzeba więc myśleć jak najbardziej pozytywnie !!!Trzymam kciuki za Ciebie i za Twojego maluszka :))starająca się myśleć pozytywnie Nikitka
    • Gość: Cytrynka Re: Za mały Do Ptysi IP: *.* 11.03.03, 18:32
      Hej nie martw się. Ja miałam pierwszą wizytę u lekarza w mniej więcej 6 tygodniu i widać było tylko pęcherzyk. Tak strasznie się bałam, kiedy nie zobaczyłam serduszka, bo zdążyłam pokochać to maleństwo. Nastepną wizytę miałam niecałe dwa tygodnie później i zobaczyłam maleńkie bijące serduszko. Popłakałam się ze szczęścia i nigdy nie zapomnę tego uczucia, kiedy widzidziałam serduszko. A teraz jestem w 33 tygodniu ciąży i moje dzieciątko kopie, wierci się i już niedługo je przytulę.Tak samo będzie u Ciebie. Głowa do góry.Cytrynka z Niunią
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka