kachajot 25.12.06, 13:34 Wreszcie doczekaliśmy sie pierwszej na Śląsku prywatnej porodówki, zamiast "dawać w łape"w zwykłym szpitalu za przyzwoite pieniądze mozemy miec wymarzony poród w komfortowych warunkach )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanilla4 Re: Wreszcie Katowice! www.narodziny.com.pl 25.12.06, 14:13 Ciekawa jestem ile ten luksus będzie kosztował i kogo będzie na to stać - ale pozyjemy zobaczymy - bo jak na razie na stronie mało szczegółów. Odpowiedz Link Zgłoś
ulkadabrowska Re: Wreszcie Katowice! www.narodziny.com.pl 25.12.06, 22:45 Ja będę rodziła w tej klinice. Za poród nic się nie płaci, mają podpisaną umowę z NFZ, natomiast za każdą wizytę u dr Ślęczki płacimy z mężem okrąglutką stówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kachajot Re: Wreszcie Katowice! www.narodziny.com.pl 01.01.07, 12:02 Otwierają sie 8 stycznia, zobaczymy jak to wygląda od środka bo sam wygląd budynku jest bardzo zachęcający Odpowiedz Link Zgłoś
majowa-panna Re: Wreszcie Katowice! www.narodziny.com.pl 26.12.06, 12:32 eeeee... najpierw niech pokażą co to za komfortowe warunki a potem możemy podyskutować czy warto... Odpowiedz Link Zgłoś
majowa-panna Re: Wreszcie Katowice! www.narodziny.com.pl 27.12.06, 17:03 a swoją drogą dziwne że w takim szpitalu NFZ refunduje takie "luksusy", dlaczego tego nie może być normalnie w zwykłych szpitalach? Odpowiedz Link Zgłoś
wjw2 Re: Wreszcie Katowice! www.narodziny.com.pl 20.01.07, 20:19 NFZ refunduje tylko koszt wykonywanych tam zabiegów i operacji. O te "luksusy" troszczą się właściciele, którym zależy na dobrej opinii, bo z tego mają kasę, ot prywatna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
22gagat22 Re: Wreszcie Katowice! www.narodziny.com.pl 20.01.07, 15:17 Przed przyjęciem bada dr. Wieczorek. Konsultacja kosztuje 100 zł. niekoniecznie trzeba być przyjętym bo np. poród jeszcze się "dobrze"nie rozpoczął. Co do lekarzy opinię wyróbcie sobie same ja kilku znam z poprzedniego porodu ... Odpowiedz Link Zgłoś
nora91 Re: Wreszcie Katowice! www.narodziny.com.pl 22.01.07, 12:39 Nie wiem czy wiesz ,ale pediatra jest tam tylko do 15-ej potem pod telefonem, jeśli dziecko urodzi się w złym stanie to kto je będzie ratował.Położne też w większości to kobiety z małym starzem pracy ,po studiach.Nie wygląda to aż tak różowo. Odpowiedz Link Zgłoś