agnieszka1900 05.01.07, 18:58 2 dni temu mialam czeste pikanie w dole brzucha czy to normalne w 26 tygodniu????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majowa-mama Re: pikanie w dole brzucha 05.01.07, 19:05 pamiętam jak Michaś miał co chwila czkawkę w brzuszku - aż brzuch trochę podskakiwał )) pozdrawiam Anka Mama Michasia: www.strefamamy.pl/gallery/show/id/94 czekająca na majowego Kubusia: www.strefamamy.pl/pregnancy/showLine/id/21 Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1900 Re: pikanie w dole brzucha 05.01.07, 19:05 czkawka czkawką to czuje sie takie pukanie w brzuchu a te pikanie bylo okroppne jakby przed porodem Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: pikanie w dole brzucha 05.01.07, 19:13 moze to skurcze Braxton'a -Hicks'a.Macica cwiczy przed porodem.Ja takie mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia_b81 Re: I pikaja Ci te skurcze? n/t 05.01.07, 21:51 eyes,laska stara sie zobrazowac swoje odczucia (metafora)a ty jak zwykle swoimi cennymi uwagami siejesz zameta,zeby nie uzyc slowa zaczynajacego sie wk... moze w Twoim wyluzowaniu nie ma bolow w podbrzuszu ale odpusc juz bos nudna. Odpowiedz Link Zgłoś
jo.paz Re: pikanie w dole brzucha 16.01.07, 19:48 Też odczuwam takie pikanie(29 tydzień),dostarczyłam kilka godzin wcześniej maluchowi trochę słodkości i pewnie zbyt zachłannie wody płodowe łykał,hi hi... Odpowiedz Link Zgłoś
natusia84 Re: pikanie w dole brzucha 17.01.07, 11:05 jestem w 32 tyg i od dawna czuje miarowe,regularne pikanie w brzuchu.to jest zwykla czkawka.moje malenstwo czesto na nia cierpi,mam nadzieje ze po urodzeniu to sie zmieni...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś