malgosiek2 08.01.07, 18:28 Proszę Was foremki abyście napisłay co myślicie o tym,aby powstało fotoforum,na którym umieszczone byłyby zdjecia Waszych ciążowych brzuszków i zdjęć usg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malgosiek2 Re: Ale takie forum istnieje, nie? n/t 08.01.07, 18:43 Jest ogólne forum"zobaczcie" Nowe byłoby przeznaczone tylko na brzuszki ciążowe,zdjęcia z usg. Aktualnie mieszają się tam wszystkie zdjęcia razem. Pzdr.Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
silje78 Re: Ale takie forum istnieje, nie? n/t 08.01.07, 21:02 myślę, ze to jest bardzo dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
melder1 Re: Fotoforum... 08.01.07, 19:27 Ja też jestem za. Tylko proszę o link do tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Fotoforum... 11.01.07, 13:07 A będzie można na tym forum zamieszczać zdjęcia z podpisem np. "spójrzcie, czy to czop śluzowy"? Jeśli tak, to będzie bardzo przydatne )) Odpowiedz Link Zgłoś
bacha1979 Re: Fotoforum... 12.01.07, 19:33 blaszany_dzwoneczek napisała: > A będzie można na tym forum zamieszczać zdjęcia z podpisem np. "spójrzcie, czy > to czop śluzowy"? Jeśli tak, to będzie bardzo przydatne )) O tak, wtedy ginekolodzy byliby zbędni...) Zawsze może powstać jeszce jedno fotoforum - takie jak Ty proponujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
avvg Re: Fotoforum... 21.01.07, 02:09 super pomysł, czy można będzie też zamieszczać zbliżenia rozstępów i powiększających się brodawek i spuchniętych kostek??? Bardzo bym chciała podzielić się radością. Albo nie! Zróbmy na to osobne forum! Jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś