angelfish 04.02.07, 23:44 Dzis sie zaczal 17tydzien, a ja wciaz waze 1kg mniej niz przed ciaza...... od kiedy zaczynalyscie przybierac na wadze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurinko Re: ....................Przybieranie na wadze. 05.02.07, 01:23 Ja akurat od samego początku zaczęłam dużo tyć. W pierwszej ciąży mój pierwszy kilogram na plusie był w 7 miesiącu ciąży. Przybieranie na wadze to sprawa bardzo indywidualna. Odpowiedz Link Zgłoś
edit38 Re: ....................Przybieranie na wadze. 05.02.07, 08:02 w tym tygodniu zacznie się 22tc ja ważę dwa kg mniej niż przed ciążą pomimo że brzuszek już dosyć pokaźny. Na poczętku ciąży (7-8tc) straciłam 6 kg w dwa tygodnie i przez dłuższy czas tego nie nadrabiałam. W sumie dobiero jakiś miesiąc temu zaczęłam troszkę szybciej przybierać na wadze (ale jescze 2 kg mi zostały.) Odpowiedz Link Zgłoś
babajagaa Re: ....................Przybieranie na wadze. 05.02.07, 08:52 Ja rowniez w 17tc,od poczatku ciazy schudlam 3,5kg a teraz przytylam 2 kg czyli jestem 1,5 na minusie,brzuszek rosnie a dzidzia sie rozwija lekarz nic nie mowil na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś