mamazelki 20.02.07, 21:36 Drogie Koleżanki Mam pytanie,kiedy bierzecie Prenetal?Chodzi mi o porę dnia i czy do posiłku,czy nie.Nie wiem,czy sposób i pora zażywania ma znaczenie...zawsze miałam ten problem z lekami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammajowa Re: Prenatal Complex 20.02.07, 22:34 najlepiej w trakcie posiłku albo po (niektóre składniki są rozpuszczalne w tłuszczach) Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio111 Re: Prenatal Complex 21.02.07, 09:54 bralam w trakcie posilku i po ok. godzinie mialam straszne nudnosci. wiec zaczelam brac przed snem. nie pomoglo - rano budzilam sie z nudnosciami.odstawilam Odpowiedz Link Zgłoś
ciotka.aka Re: Prenatal Complex 21.02.07, 10:34 Witaj, na opakowaniu Prenatal Complex istnieje "instrukcja". Zaleca się przyjmowanie 2 kapsułek w trakcie posiłku. Ja zażywam w czasie śniadania i potem przy obiedzie (około 16) Na początku II trymestru musiałam odtsawić ten preparat z powodu "nietolerancji" mięty - w każdej postaci (nawet w TIC-TACU . Teraz z powodzeniem przyjmuje i czuje się dobrze. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: Prenatal Complex 21.02.07, 11:37 Dziwne bo na moich witaminach jest napisane ze jedna tabletka dziennie?? Odpowiedz Link Zgłoś