flower18 18.04.07, 20:32 prosze o pomoc chodzi mi o te wczesne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mapi9 Re: pierwsze objawy ciazy 19.04.07, 10:58 Takie pytania są lekko bez sensu.Każdy przechodzi inaczej.U mnie pierwszym oznakiem ciąży był brak miesiączki,drugi większe piersi,a z czasem rosnący brzuch.Żadnych mdłości czy zachciewajek.A znów moja koleżanka będąc na początku ciąży miała chyba jedną miesiączke i dlatego nie wierzyła że jest w ciąży.Wymiotowała na okragło,lerzała w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
asia19813 Re: pierwsze objawy ciazy 19.04.07, 11:02 zmęczenie, osłabienie,nudności, ból piersi, ale każda kobieta ma inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
issy25 Re: pierwsze objawy ciazy 19.04.07, 11:09 u mnie przede wszystkim zmęczenie, zmęczenie i zmęczenie. Nigdy nie spalam w dzien , a tu nagle popoludniami nie moglam zejsc z kanapy. O 21 juz marzylam o lóżku, chociaż wcześniej przed 23 raczej nie zasypialam. Do tego jeszcze lekki ból piersi i brzucha ale to również często przed okresem mialam. Nie mialam żadnych mdlości, zachcianek ani innych typowych objawów. Odpowiedz Link Zgłoś