21.05.07, 16:00
jestem w 24 tc.W sobote mialam kontakt z dzieckiem z rota .Okazalo sie ,że od
niedzieli rzyga jak kot.Kurde wlasnie zaczelo mi się potwornie krecic w
głowie.Nie wymyslilam sobie.Czuje sie jak po ostrej imprezie.Narazie nie mam
wymiotoó ani biegunkki,ale zawroty są coraż mocniejsze.Czy tak sie też moze
objawiać początek rota?Kurde w środe mamy leciec do Grecji.
Obserwuj wątek
    • polpotworek Re: Rota 21.05.07, 16:39
      czesc, niestety mam podobny problem. Nic nikt nie mówil a nagle okazalo sie ze
      wszyscy w kolo rzygają i mają biegunkę. Od 2 dni czuje sie fatalnie, izoluje
      sie od męza którego juz dopadlo ale moje dzisiejsze zbieranie sie na wymioty i
      potworne zawroty glowy(choc nadal mam nudnosci które jednak nie sa tak silne
      jak dzis) chyba oznacza ze rota próbuje mnie dopaść. Jestem zalamana, to 16tc,
      nie wiem czy maluszkowi moze sie coś stac. Trzymaj sie.
      • edzia.79 Re: Rota 21.05.07, 18:15
        kolezanka miala rota razem ze swoim dzieckiem bedac w 20tc.Podczas swojej choroby lezala ze starszakiem w szpitalu bo on wymagal takiego leczenia.Nic jej sie nie stalo.Trzeba pilnowac tylko zeby sie nie odwodnic.
        • karmasz Re: Rota 24.05.07, 21:55
          A czy maluszek urodzil sie zdrowy?
          • fiola1 Re: Rota 24.05.07, 22:02
            Tez mialam rota jak bylam w ciąży(23 tydz),rzygalam i sralam rownoczesnietongue_out
            Staralam się sporo pić ale ciężko bylo.Lekarz stwierdzil,ze jesli taki stan
            będzie trwal 3 dni lub wczesniej sie odwodnię mam iść do szpitala na kroplówkę
            ale na szczęscie przeszlo.W czasie choroby mlody wiercil sie i rzucal okropnie
            w brzuchu.Teraz ma 2,5 roku i jest super zdrowysmile
      • siasiunia1 Re: Rota 24.05.07, 22:34
        ja w 16 wlasnie przechodzilam to samo - tydzien wymiotowania i prawie nic nie
        przełknełam, dopiero potem mi przeszlo. O malucha nie masz co się martwić bo
        dziecko ciągnie z matki (no chyba ze ją wysuszy na mumijkę) tylko chodzi o
        Twoje zdrowie zebyś nie odwodniłam się ani nie zasłabła. Po tej chorobie
        poszlam do lekarza który powiedział ze z ciążą wszystko ok i slyszalam
        serduchosmiletakze sie nie martw.
        • anula_c Re: Rota 25.05.07, 11:36
          Nie martw sie. Tez mialam rota w 8/9 tygodniu ciazy, wiec sam poczatek.
          Rzygalam prawie dwa tygodnie. Staralam sie duzo pic. Akurat zlozylo sie z
          mdlosciami uncertain Bylam u lekarza, wszystko bylo ok, widzialam maluszka na USG i
          slyszalam serduszko. Ja sie wymeczylam, ale dzidzia byla bezpieczna smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka