Dodaj do ulubionych

Boląca skóra.

29.06.07, 16:15
Witam, od jakiegoś tygodnia ,góra dwóch boli mnie skóra ale nie na brzuchu tylko ten kawałek pod piersiami,ciągnie się w dół,jakby sie coś napinało,czy stoję czy leżę,jest tak samo,czasem mam wrażenie ,że wszystko w środku jakby coś ugniatało,ból czasem jest pieczący,jestem w 22tc,przybrałam już 10kg może to sadełko.
Poradzcie co pomoże na ten ból.
Ania
Obserwuj wątek
    • bruyere Re: Boląca skóra. 29.06.07, 19:59
      Może to rosnąca mamcica uciska na przeponę, tzn może nie sama macica, bo tak
      jeszcze nie jest taka wielka, ale może jelita są tak wypchnięte do góry. Mnie
      podobnie boli jak kilka dni z rzędu folguję sobie z jedzonkiem, potem dopada
      mnie mega wzdęcie + jeszcze większe zaparcie, brzuch wielkijak balon, a ja
      cierpię i nic mi tak nie pomaga jak kilka dni racjonalnej diety bez zapierająco-
      wzdymających produktów. Wczoraj i przedwczoraj właśnie tak mnie bolało- tuż
      pod piersiami i miałam wrażenie że skóra mi zaraz pęknie i do tego całe 2 dni
      paląca zgaga, a wszystko to bo zachciało mi sie fasolki po bretońsku.Dzisiaj
      jest lepiej- wcinam pieczywo chrupkie i owocki i już się brzuchol uspokaja. Nie
      wiem jak u Ciebie, ale możesz spróbować lżejszego jedzonka, aha mi tak brzuch
      dokucza tez jak nie biorę pod uwagę tego, że porcje tez muszę jeść mniejsze, bo
      miejsca na jedzonko coraz mniej bo Młody rośnie jak szalony. Mam nadzieję, że
      szybko Ci przejdzie.
      • bruyere Re: Boląca skóra. 29.06.07, 20:03
        Oczywiście chodziło mi o macicę nie mamcicę, ale śmiesznie mi wyszło- tak to
        jest jak się pisze patrząc na klawiaturę i nie czytając przydługich postów po
        napisaniu.
    • bruyere Re: Boląca skóra. 29.06.07, 20:01
      Aha od kilku tygodni raz dziennie staram się wypić herbatkę z kopru włoskiego,
      czasem pomaga, czasem nie widzę różnicy, ale spróbować można.
      • niunia13031 Re: Boląca skóra. 30.06.07, 22:50
        Ja mialam podobnie jeszcze 3tyg. temu. Nie przytylam duzo bo tylko 5kg.(32tc)
        ale skora na brzuchu tak napieta ze przez ok. 1,5 mies. mialam bole jakby mi w
        pewnym miejscu rozrywalo skore z wierzchu ale wewnatrz jeszcze gorzej.Nie daj
        boze kichnac lub zakaszlec.wydaje mi sie ze to skora i miesnie sie rozciagaja i
        dlatego tak.Ale od ok.3tyg.mi samo przeszlo. widocznie sie rozciagnelo co mialo
        i spokoj. aha.mi przechodzilo jak polezalam. Nie martw sie! Cos zawsze musi
        bolec.
    • iwoniaw Re: Boląca skóra. 30.06.07, 23:58
      Mnie na identyczne dolegliwości pomaga zwyczajne smarowanie balsamem do ciała w
      większej trochę niż normalnie ilości. Też uważam, że to skóra na rosnącym
      przecież brzuchu się rozciąga i trzeba porządnie natłuścić/nawilżyć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka