Dodaj do ulubionych

proszę o pomoc w interpretacji

11.07.07, 09:28
już dawno nie zaglądałam tu. o dzidzię staramy się już prawie trzy lata i
nic, a moze teraz cos się ruszyło. bardzo bym prosiła o interpretację wykresu
tempetatury, czy on wskazuje na ciążę.
1-@
2-@
3-@
4-@
5-@
6-@
7-@
8-36,8
9-36,6
10-36,6
11-36,5
12-36,5
13-36,3
14-36,4
15-36,5
16-36,7
17-36,7
18-36,8
19-36,8
20-36,8
21-36,8
22-36,9
23-36,8
24-36,9
25-36,9
26-37,0
przy pomocy leków wychodowały się trzy pęcherzyki. 2 lipca lekarz stwierdził,
że jest już po owulacji. teraz jestem troszkę bardziej przemęczona i chce mi
sie cały czas spać. obiawów ciąży nie mam. prosze napiszcie czy ta temp. może
wskazywać na ciążę. z góry bardzo dziękuję.
Obserwuj wątek
    • agabialystok Re: proszę o pomoc w interpretacji 11.07.07, 09:49
      troche mi smutno, że nikt nie odpowiada na moją wiadomość. pozdrawiam i ...
      • deigratia Re: proszę o pomoc w interpretacji 11.07.07, 11:20
        To nie jest właściwe forum na Twoje pytanie. Polecam forum Naturalne Planowanie
        Rodziny. Tam wszyscy wklejają/wpisują wykresy i pomagają sobie w interpretacji.
        Jeśli coś Ci mogę powiedzieć.. choć z pewnością po trzech latach starań sama to
        wiesz: nie warto się nakręcać, to po pierwsze. Po drugie dopiero 18 wyższych
        temperatur wskazuje na ciążę. U Ciebie to jest chyba 10, ale nie piszesz ani
        kiedy skończył się śluz ani w którym dniu cyklu lekarz orzekł, że jest już po
        owulacji. Najwcześniej o pozytywnym teście ciążowym słyszałam w 10 dniu wyższej
        tempki. Osobiście sądzę jednak, że nie warto wydawać kasy, ale jeszcze parę dni
        spokojnie poczekać. Mam nadzieję, że się uda! Życzę powodzenia!

PS. Clo, które być może brałaś pogarsza śluz, który jest konieczny do
        zapłodnienia (kapacytacja plemników). Jeśli się nie tym razem nie uda, spróbuj
        brać coś na lepszy śluz (wiesiołek, siemię lniane).
        • matylda_28 Re: proszę o pomoc w interpretacji 11.07.07, 12:28
          deigratia dobrze poelciła Ci forum NPR, tam są dziewczyny, które o temkach wiedzą wszystkosmile U Ciebie jak na razie jest bardzo ładna temperaturka, ale to jeszcze wcześnie żeby cokolwiek powiezieć. 2 lipca było już po owu, załóżmy, że byla 1 lipca, więc dopiero po 18 wyzszych temepraturach można się cieczyć, chyba na 100%. Zalezy też jak długą masz drugą fazę. Ja zawsze miałam 12-15 dni, więc juz 17 podejrzewałam maluchasmileŻyczę powodzenia i cierpliwości niestety, co jest najgorszesad
    • eyes69 Na ciaze wskazuje test 11.07.07, 12:32
      Poza tym - 26 dni cyklu to jeszcze za malo, zeby cos stwierdzic.
      Temperatura podwyzszona utrzymuje sie od owulacji az do wystapienia miesiaczki
      lub, kiedy miesiaczka nie wystepuje, utrzymuje sie taka przez jakis czas ciazy.

Nie mniej jednak - badanie jedynie temperatury to za malo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka