kasiodek4 11.07.07, 17:09 Hej dziewczynyWlasnie dzisiaj zaczelam 36 tydzien ciazy od dwoch dni moja wydzilina zmienila kolor..jest to kolor czekoladowy.Mam pytanie co to moze byc za oznaka i czy tez tak mialyscie? Z gory dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam Kasiodek4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: czekolada:))) 11.07.07, 17:20 wydaje mi sie ze robi ci sie rozwarcie a wydzielina podbarwiona krwia pochodzi z szyjki. skontaktuj sie z lekarzem badz jedz do szpitala nich cie zbadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_s2 Re: czekolada:))) 11.07.07, 19:26 Tez zaczynam 36 tydz.Jakieś 2 tyg temu miałąm brazową wydzielinę przez 1 dzień. Troche sie tym przeraziłam. Po kilku dniach byłam na konsultacji u lekarza i powiedział że może być to związane z peknięciem jakiegos naczynka, dodam ze mam czasami skurcze. Badanie nie wykazało zadnego rozwirania sie szyjki. Napewno będzie dobrze ale jeżeli to nie ustepuje to lepiej się skonsultować z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
renatata Re: czekolada:))) 12.07.07, 09:37 Myślę, że to może być czop śluzowy. Kiedy mi przed porodem odchodził czop, myślałam, że to jakieś krwawienie dziwne, bo miał kolor brunatnej krwi. Na wszelki wypadek warto zawsze skonsultować się z lekarzem. Pozdrawaim Odpowiedz Link Zgłoś