martusia232 13.07.07, 23:17 prosze o wasze opinie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kmkk1 Re: czy mialyscie biegunke przed porodem? 14.07.07, 08:15 Obserwuję, bo też mam podobne objawy w 37tyg (ale trwają od 35go). Położna powiedziała mi, że to od owoców. O ile kupa nie śmierdzi (tak, że pająki i muchy spadają ze ściany) to podobno wszystko oki. Taką odp dostałam. Odpowiedz Link Zgłoś
dak23 Re: czy mialyscie biegunke przed porodem? 14.07.07, 19:22 niedługo po tym jak mi odeszły wody, przesiedziałam w łazience chyba ze 2h i wypróżniłam się do cna, latałam tylko: toaleta-prysznic(ulga przy skurczach), nie potrzebowałam lewatywy, tak się dzieje, bo główka dziecka uciska na jelita przeciskając się niżej i powoduje ich szybkie opróżnienie, ale czytałam tu na forum wypowiedzi kobiet, które tak nie miały przed porodem Odpowiedz Link Zgłoś
lolka11 Re: czy mialyscie biegunke przed porodem? 14.07.07, 19:26 Ja nie mialam.... D. Odpowiedz Link Zgłoś
benignusia Re: czy mialyscie biegunke przed porodem? 14.07.07, 22:59 może nie biegunke,ale rozwolnienie,tak że nie robili mi lewatywy i nic nie wyleciało przy parciu Odpowiedz Link Zgłoś
musia79 Re: czy mialyscie biegunke przed porodem? 14.07.07, 23:11 Ja zaczęłam 39 tydz. i właśnie od kilkunastu dni mam ten "problem" ... też zastanawiam się, czy to w związku ze zbliżającym się porodem czy może od owoców - które ostatnio wyjątkowo mnie kuszą Odpowiedz Link Zgłoś
anula_c Re: czy mialyscie biegunke przed porodem? 15.07.07, 10:55 Ja nie mialam, ale moze to dlatego ze wczesnie zrobili mi lewatywe. Odpowiedz Link Zgłoś
abumba tak 15.07.07, 13:58 Hej! Ja miałam. Zaczęło się dzień przed porodem... Pozdrawiam! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
robin2510 Re: tak 15.07.07, 14:19 tak i myślałam że to po śliwkach , a parę godzin później córka już była na swiecie, więc u mnie organizm sam się oczyścił. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna1212 Re: czy mialyscie biegunke przed porodem? 16.07.07, 14:50 W dniu porodu dziwnie często biegałam do kibelka. Pani na izbie przyjęć powiedziała, że często tak się dzieję, to znak, że organizm się "oczyszcza" i przygotowuje do porodu. Jeszcze tego samego dnia urodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamady Re: czy mialyscie biegunke przed porodem? 16.07.07, 16:05 Ja mialam, latalam do ubikacji przez 5 godzin co 15 minut, az zaczely sie skurcze. Jak powiedzialam o tym w szpitalu to nie zrobili mi lewatywy a przy porodzie razem z dzieckiem "urodzilam jeszcze coś śmierdzącego". Odpowiedz Link Zgłoś
berta75 Re: czy mialyscie biegunke przed porodem? 16.07.07, 23:05 Tak jednorazowe wypróżnienie na kilka godzin przed porodem, potem co surcz ganiałam do toalety bo nie mogłam utrzymać moczu. Pozdrawiam BG. Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: czy mialyscie biegunke przed porodem? 17.07.07, 09:51 dzien w środe kibelek zaliczałam co chwilkę, a w piątek urodzilam synka.... Ja nie miałam rozwolnienia, ale rozluźnienie stolca... Odpowiedz Link Zgłoś