agnieszkalp 09.10.07, 11:29 ogolnie mialam spore uplawy ,ale biale, albo przezroczyste, ale wczoraj zauwazylam ze wkladka jest zolta. w nocy troche bardziej bolalo mnie podbrzusze. wizyte mam za tydz. czy powinnam sie niepokoic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: 9tc, żółte uplawy 09.10.07, 11:31 zadzwon do lekarza. pewnie zlapalas infekcje. im szybciej zaczniesz leczyc tym lepiej dla Was. Odpowiedz Link Zgłoś
olenka_a Re: 9tc, żółte uplawy 09.10.07, 14:52 Ja miała, lekarz stwierdził, że nic złego się nie dzieje. Ale czasami może to zonaczać np.grzybicę. każdy przypadek jest indywidualny i nie da się niestety udzielic rady przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkalp Re: 9tc, żółte uplawy 09.10.07, 21:11 bylam u lekarza, w badaniu ginekologicznym wszystko ok, na wszelki wypadek kazala zrobic usg. przepisala tez uteine i nospe forte. ale tak dla Was na przyszlosc - lekarka powiedziala, ze dobrze ze przyszlam bo nigdy nie nalerzy tego typu objawow lekcewazyc. mam nadzieje ze usg potwierdzi ze wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś