belkaa_79 11.10.07, 13:20 Witam, czy zdarzyło się Wam mieć wymioty w 33 tygodniu ciąży? nie było to po posiłku lecz około 3 godzin po posiłku, w pierwszym trymestrze owszem męczyły mnie ale teraz zastanawiam się czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: wymioty w 33 tygodniu 11.10.07, 13:34 nie wiem, jak to jest, bo gin, jak powiedziałam, że mniej więcej od końca siódmego miesiąca przez co najmniej parę tygodniu miałam mdłości, powiedział, że pewnie się czymś strułam (teraz jestem w 36 tc. i na szczęście mi przeszło). Ta, akurat przecież to za długo trwało. W pierwszej ani w tej ciąży ani razu nie wymiotowałam, ale właśnie miałam mdłości. Moja koleżanka też miała mdłości pod koniec ciąży, więc może i Ty jesteś w podobnej sytuacji, tylko mocniej reagujesz?> Odpowiedz Link Zgłoś
moniqep Re: wymioty w 33 tygodniu 12.10.07, 18:34 Jestem w 39 tc. cala ciaze mnie mdli zwlaszcza wieczorami. Wlasnie wieczorem mam straszna zgage,zaczyna mnie mdlic i czasem wymiotuje. Chyba od polowy ciazy bardziej jest mi zle ,niz na poczatku jak nie bylo brzucha. Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: wymioty w 33 tygodniu 12.10.07, 21:51 moge cos o tym powiedziec wiekszosci kobiet mdlosci mijaja po 12 tygodniu...a mi sie wtedy zaczely.mdlosci i wymioty do konca 38 tygodnia- wtedy urodzilam Odpowiedz Link Zgłoś