atlantis75 22.10.07, 14:31 Jest mi tak gorąco, ze uszami paruję. Do tego serce czasami wali jak szalone. Może któraś z Was czuje coś podobnego? Martwić się, czy nie? Z lekarzem będę rozmawiała jutro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qsia Re: 28 tc - jest mi bardzo gorąco 22.10.07, 14:37 nie przejmuj się, to normalne. To "zasługa" hormonów. Jestem w 38 tyg. i tak mniej więcej od miesiąca jest mi ciągle gorąco, czuję się jakbym była w okresie menopauzy ))) Trzeba to przetrzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda220 Re: 28 tc - jest mi bardzo gorąco 22.10.07, 14:51 hej, ja tez tak mam, moj maz wlacza grzejniki w calym domu a ja chodze i wylaczam, ja otwieram okna a on zamyka , udusic sie mozna, biore prysznic i zaraz jestem cala zlana potem, zaden atyperspirant nie jest w stanei mi pomoc, hehe termin mam na dzis wiec jakos wytrzymam.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kikaaaa Re: 28 tc - jest mi bardzo gorąco 22.10.07, 16:32 Ja jestem w 29 tyg. i mam tak od 4-5 tygodni trzeba to przetrwać, ale jest to uciążliwe ja czasem budzę się w nocy cała mokra jakbym wyszła z pod prysznica dasz radę ja już raz dałm to teraz też wytrzymam powodania Odpowiedz Link Zgłoś
alutaaa Re: 28 tc - jest mi bardzo gorąco 22.10.07, 23:21 Nic się nie martw. Ja też jestem w 28 tc i mam to samo. Myślę, że po prostu w tłuszczyk obrosłam i dlatego tak się dzieje Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
apteros Re: 28 tc - jest mi bardzo gorąco 23.10.07, 13:02 warto zmierzyć w jakiś sposób jakie jest tętno kiedy jest tak gorąco - u mnie okazało się, że za tym uczuciem idzie za wysokie tętno i jestem na izoptinie od tygodnia - gorąco dalej jest, ale już serducho bije normalnie. podobno wcześniej było bardzo niebezpieczne że siedziałam sobie w domu i normalnie próbowałam funkcjonować ja mierzę tętno aparatem elektronicznym do ciśnienia. ale można też policzyć ile uderzeń w ciągu 15 sekund jest i pomnożyć przez cztery Odpowiedz Link Zgłoś