jo-75 Re: kiedy zaczęły się Wam mdłości? 05.11.07, 10:40 zanim zdążyłam pomysleć, że mogę być w ciąży czyli przed terminem spodziewanej miesiączki. Mdłości miałam 24h/dobę i ustąpiły około 16-17 tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
ainer1 Re: kiedy zaczęły się Wam mdłości? 05.11.07, 10:43 po 2 miesiącach i trwały do piątego na początku nie mam mdłości dopiero potem - od 6-8 tc aha, i w każdej ciąży gorzej i dłużej Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia0023 Re: kiedy zaczęły się Wam mdłości? 05.11.07, 11:59 od 6 tyg. do 16 tyg.-niestety Odpowiedz Link Zgłoś
basia-78 Re: kiedy zaczęły się Wam mdłości? 05.11.07, 22:45 Jeszcze zanim potwierdziło sie że jestem w ciąży. to było ok 4-5 tygodnia. Najpierw tylko po południu a potem juz przez cały dzień. Ustapiły z początkiem 14-go tygodnia Odpowiedz Link Zgłoś
kkatarynka ani razu nie mialam mdlosci 05.11.07, 22:58 ani razu nie mialam mdlosci i wcale tego nie zaluje piersi mnie tylko bolaly jeszcze przed terminem spodziej miesiaczki Odpowiedz Link Zgłoś
maria.ksiazek Re: kiedy zaczęły się Wam mdłości? 06.11.07, 07:39 6-ty tydzien i dalej wymiotuję..a to już 26-ty tydzien..ale ja tak mam już 3-cią ciąże Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_z_dublina Re: kiedy zaczęły się Wam mdłości? 06.11.07, 10:06 Nie zaczely sie wcale...no chyba ze wciagnelam deser lodowy z bita smietana i popilam sokiem z ogorkow kiszonych, ale zemdliloby kazdego Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 napiszcie lepiej , kiedy mudności przechodzą 06.11.07, 11:56 Jestem w 11 tyg. jakis czas temu nudności osłabły. Cieszyłam sie, ze może przejdą. Muliło mnie tylko wieczorem, ale od 3 dni muli mnie cały dzień. właśnie siedzę w pracy i juz nie mogę. muli i muli (dobrze ze nie wymiotuję) ratuje sie lizakiem i guma mietowa. troche pomaga. mam nadzieje ze po 3 mc. mi to przejdzie. OBY Odpowiedz Link Zgłoś
malutka7718 Re: napiszcie lepiej , kiedy mudności przechodzą 06.11.07, 12:22 Lizak właśnie sprawdziłam, troszkę pomaga ale już mi się skończył . Ja mam mdłości dopiero 2 tydzień a jestem w końcówce 6 tc i już nie mogę wytrzymać bo mdli mnie 24h na dobę. Nawet mycie zębów to problem, jak wkłądam szczoteczkę w głą buzi to od razu odruch wymiotny.... załamka. W pierwszej ciąży miałam mdłości tylko z rana i bardzo krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
agar2208 Re: napiszcie lepiej , kiedy mudności przechodzą 06.11.07, 12:29 przetestuj gume mietową mi pomaga, nie calkiem ale zmniejsza mudności Odpowiedz Link Zgłoś
gardone a inne objawy ciąży? Kiedy najwcześniej? 06.11.07, 12:52 I jakie? zawroty głowy? osłabienie? Zróbmy ranking - która zaczęła pierwsza i jakie "niespodzianki" przytrafiały się najczęsciej )) Odpowiedz Link Zgłoś
gardone Re: a inne objawy ciąży? Kiedy najwcześniej? 06.11.07, 14:25 hoop hoop, dlaczego ten post zanika? Odpowiedz Link Zgłoś
asiekok objawy ciazy 06.11.07, 20:28 Ja zanim sie dowiedzialam o ciazy, czyli ok czwartego tygodnia to ciagle chodzilam siku, chwilami bylam bardzo pobudzona, mialam rumience jak przed jakims waznym wydarzeniem, w czasie snu mialam mdlosci, ale tylko pare razy. I chbya od samego poczatku ciazy okropnie bolaly mnie sutki i czulam okropna suchosc w pochwie. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka7718 Imbir jest cudowny 07.11.07, 07:50 Słuchajcie dziewczyny, wypróbujcie imbir, to naprawdę działa, przynajmniej na mnie. Wczoraj wieczorem kupiłam imbir w proszku i wsypałam sobie szczyptę do herbaty i mój wieczór już był o wiele przyjemniejszy niż poprzednie, dzisiaj podobnie, od rana herbatka z imbirem i mam siłę by pracować. Mam nadzieję, że WAM też pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś