foczka782 07.11.07, 14:24 Hej dziewczyny, zastanawiam sie czy powinnam sie martwic, jestem w 35 tc i co jakis czas wymiotuje.Dzieje sie to zwlaszcza po kaszlu bo jeszcze troszke mam go po przeziebieniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annobr Re: czy któras miała wymioty w 9m-cu? 07.11.07, 14:29 Witaj Foczko!! Ja wymiotowałam całą ciążę. Po pobycie w szpitalu i wykonaniu wszystkich możliwych badań, okazało się, że to od żołądka... Ale tak było w moim przypadku, a wiadomo, że każdy jest inny. Pozdrawiam!! PS. Pytałaś o to lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
annobr Re: czy któras miała wymioty w 9m-cu? 07.11.07, 14:31 Aha, kaszel jeszcze bardziej wzmaga wymioty... Odpowiedz Link Zgłoś
id.kulka Re: czy któras miała wymioty w 9m-cu? 07.11.07, 14:46 Ominęła mnie ta wątpliwa przyjemność, ale byłam w szpitalu z dziewczyną, która była na obserwacji właśnie z powodu wymiotów w 9 mc. W jej przypadku okazało się, że to po prostu ucisk na żołądek powoduje takie sensacje. Ale, według mnie, lepiej, żebyś mimo wszystko zapytała o to lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
foczka782 Re: czy któras miała wymioty w 9m-cu? 07.11.07, 14:48 dzieki dziewczyny,mam wizyte 13tego wiec zapytam lekarki.Mam wymioty raz dziennie co 2,3dni wiec moze to nic strasznego. Odpowiedz Link Zgłoś
karmasz Re: czy któras miała wymioty w 9m-cu? 07.11.07, 16:55 Wymiotowalam cala ciaze.Zazwyczaj wieczorem co kilka dni. Mialam uciska na zoladek i watrobe. Cala ciaze bylam na diecie. Jesli zjadlam cos niewskazanego od razu mialam zgage. Od tego zaczynalam kaszlec,odksztuszac ,robilo mi sie niedobrze i wymiotowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
takajataka1 Re: czy któras miała wymioty w 9m-cu? 08.11.07, 00:05 37 tydzień i nadal zdarza mi sie wymiotowac młody ciśnie w żołądek Odpowiedz Link Zgłoś
lejla81 też 35 tydz. 08.11.07, 11:13 Ja co prawda nie wymiotuję, ale mam mdłości, których zupełnie nie miałam na poczatku ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś