zyna 01.08.03, 13:04 Mam małe pytanie: czy można dostać coś takiego jak tabletki z liści malin? Zapytałam o to w jednej aptece, a Pani wywaliła na mnie oczy, więc nie odważyłam się wejść do kolejnej. Może coś o tym wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bestiaa Re: Tabletki z liści malin 04.08.03, 08:27 ja osobiście piłam herbatę z liści malin (kupiłam w sklepie zielarskim). Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Tabletki z liści malin 04.08.03, 08:57 A mogłabyś napisać w jakich proporcjach parzyć tę herbatę i ile razy dziennie trzeba ją pić? No i czy dało to u Ciebie jakiś efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk Re: Tabletki z liści malin 04.08.03, 09:04 Ja tez pilam herbate z lisci malin. Tabletki z lisci sa dostepne w stanach. W Polsce ich nei ma. Herbata 2 razy dziennie po jednej lyzce ziol zalanych wrzatkiem powodzenia Ania Odpowiedz Link Zgłoś
doro24 Re: A na co te tabletki? 04.08.03, 13:03 Jestem poczatkujaca przyszla mama i ciekawi mnie na co sa te herbaki /tabletki z malin? Doro Odpowiedz Link Zgłoś
izabelix Re: Tabletki z liści malin 04.08.03, 14:24 herbata z lisci maliny powoduje skurcze... co za tym idzie jak komus daaaaaaawno minal termin albo ma dosc blogoslawionego stanu to sobie popija taka herbatke i czeka na efekty czyli porod Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: Tabletki z liści malin 04.08.03, 15:25 Na mnie podziala herbatka malinowa z Herbapolu odeszły wody i poszłam ( pojechałam) rodzić. Odpowiedz Link Zgłoś