agusia 06.08.03, 13:34 O czym marzy mloda mama? Zazwyczaj wszyscy pamietaja o prezencie dla malenstwa, a malo kto pamieta o mlodziutkiej mamusi... Jak sadzicie, co sprawiloby jej najwieksza frajde? Pozdrawiam Agusia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiapro1 Re: Prezent dla mlodej mamy 06.08.03, 15:57 moze plyn do kompieli-jak bedzie miala czas na takie "fanaberie",swieca zapachowa,dobra plytka CD,balsamik..... Odpowiedz Link Zgłoś
marta_i3 Re: Prezent dla mlodej mamy 07.08.03, 12:30 Może ładny kubek do herbaty czy kawy, może dobra aromatyczna herbata? Marta Odpowiedz Link Zgłoś
anna223 Re: Prezent dla mlodej mamy 07.08.03, 13:47 jestem młoda mamą i wiekowo i stażem i wiem, że najbardziej cieszyłabym się z jednej przespanej nocy, co najmniej złożonej z 8 bitych godzin, albo z samotnego wypadu 1-2 godzinnego na spacer (samotny lub z mężem) albo na zakupy. Tak dla wytchnienia od codziennej rutyny, co by nie zgłupieć. A tak na poważenie, to najbardziej cieszyłąbym się z czegos do ubrania. Zaraz po porodzie musiałam pojechac do sklepu i skompletować jakiekolwiek zestawy do ubrania. W czasie ciąży nie kupowałam nic, z oczywistych powodów, a teraz jestem nieco większa niż przed ciążą i może to jeszcze trochę potrwać, a wyjść z domu czasami trzeba. Do tego potrzebowałam bielizny, bo biust i pupa urosły Z (stety i niestety). Zakupy robiłąm w Faktory, są tam fajne obniżki i naprawdę super się poczułam, bo nie musiałąm już wychodzić na spacer w workowatej sukience z czasów ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
ewasoko Re: Prezent dla mlodej mamy 08.08.03, 12:29 Hej, ja bede niedlugo mloda mama i wiem co bym chciala dostac w prezencie .......w aptece pojawil sie nowy produkt Musteli, dla kobiet po porodzie, mleczko. Wspomaga ujedrnienie skory , relaksuje itp, a przede wszystkim jest bezpieczny dla dziecka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agusia Re: Prezent dla mlodej mamy 08.08.03, 16:29 Dzieki dziewczyny. Wasze pomysy sa bardzo ciekawe. A wiecie co kupilam mojej siostrzyczce, ktora powila sliczna malutka coreczke? Perelke w zlotej muszeleczce do powieszenia na lancuszku (powinna jej sie kojarzyc z jej coreczka - pereleczka) i koronkowe majteczki (po tych 9 miesiacach w duzych gaciach - bardzo ja ucieszyly). Ale jak tylko chwilke odsapnie (Julka ma dopiero dwa dni) zabiore ja na zakupy, albo posiedze z malenstwem, zeby mogla sie z mezem gdzies wybrac... Z kosmetykami relaksujacymi tez swietny pomysl, wykorzystam Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Agusia Odpowiedz Link Zgłoś
adria1977 Re: Prezent dla mlodej mamy 14.08.03, 02:51 Super miec taka siostre! )) Pozdrawiam cieplutko . Odpowiedz Link Zgłoś
leigh Re: Prezent dla mlodej mamy 14.08.03, 12:08 adria1977 napisała: > Super miec taka siostre! )) Pozdrawiam cieplutko . Oj, tak, tak...Przyłączam się do gratulacji i zazdroszczę. Pa,pa Odpowiedz Link Zgłoś
agusia Re: Prezent dla mlodej mamy 14.08.03, 16:19 Dzieki, kochane jestescie. W koncu mam ja tylko jedna (i siostrzyczke i siostrzeniczke). Buziaki Agusia Odpowiedz Link Zgłoś