klemensik2 11.02.08, 09:57 Wczoraj będąc w toalecie zauważyłam na papierze śluz, taki biały, ciągnący jak płodny. Jestem w 9 tygodniu ciąży. Miałyście coś podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiawenta Re: Śluz w ciąży. 11.02.08, 10:01 ja miałam bardzo czesto, mój gin zapisał mi czopki, niby pomagały, ale śluz i tak powracał po czasie po porodzie mineło. Odpowiedz Link Zgłoś
lisicz-ka Re: Śluz w ciąży. 11.02.08, 11:09 śluz w ciazy jest jak najbardziej normalny. Ja pod koniec pierwszej ciazy miałam takie ilości, że och... Gin. wysłała mnie na cytologię i wszystko było o.k. Po porodzie przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
klemensik2 Re: Śluz w ciąży. 11.02.08, 12:07 Dzięki dziewczyny. Pytałam bo w pierwszej ciąży nic takiego nie zaobserwowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
majan2 Re: Śluz w ciąży. 11.02.08, 14:56 Ja pytalam gina czy to nomrlane, powiedział, ze tak, tez sie troche przestarszylam i tez jestem w 9 tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
kaeira Re: Śluz w ciąży. 11.02.08, 15:02 Zupełnie normalne - w ciąży zwykle zwiększa się ilosc śluzu w pochwie. Może być mleczny (zwykle) lub przezroczysty; dośc lejki, ciągliwy , albo bardziej galaretowaty, glutowaty. Zwiększa się szczególnie w drugim trymestrze. Niektóre kobiety cały czas mają bardzo "mokro". To się nazywa fachowo "leukorrhea". Odpowiedz Link Zgłoś